Informasjon

Nye produkter

Alt av dekor

Gjør noe ekstra ut av festen, pynt opp hjemme, sett en spiss på hverdagen – Dekorer, vi har alt!! Vi har utrolig mye dekor du kan pynte og dekorere med innenfor veldig mange sjangere, noe som gir deg muligheten til å gjøre din favorittbegivenhet helt spesiell – Dekorer!!

Underkategorier

 • Girlander

  Ikke noe sier her er det fest som en girlander! Uansett hva slags fest som arrangeres bør du finne en girlander som passer. Vimpelgirlandere med mange motiv, oktoberfestgirlandere, blomstergirlandere, nyttårsgirlandere, halloweengirlandere og enda flere girlandere kan vi tilby!

 • Glitter

  Glitter er flott både til fest og jul. Se våre glitterforheng i rød, gull eller sølv metallic, sjekk glitterstjernene eller hvorfor ikke de fancy glitterbrillene, hverdagen blir også mye morsommere når det glittrer, så la det glittre og skinne så blir det fest hele uka-kjør på med glitter,glitter,glitter!!

 • Hjerter

  Det er så koselig å pynte med hjerter. Hjerteoppsatser, hjertedekor, hjertekonfetti, hjerteplakat til din favoritt valentine og mer burde få ethvert hjerte til å glede seg, hjertepynt finner du her på denne siden-hjertelig til lykke og glede!!!

 • Kinesiske lykter

  Stemningsfulle og koselige Kinesiske lykter er bare så flott og dekorativt til sommerfester og som hage og balkongpynt! Vi har flotte lanterner, papirlykter, vokslys med mer. Se vårt flotte utvalg innen kinesiske lykter og bli inspirert. Her vil sommerkvelden ingen ende ta, med våre kinesiske lykter blir man glad!!

 • Konfetti

  Konfetti for alle festlige anledninger kan vi tilby her! Gullstjernekonfetti, bursdagskonfetti, jubileumskonfetti, pinatakonfetti, nyfødtkonfetti, konfettikanon, partytwistkonfetti og mer til har vi!

 • Neon og Selvlysende

  Lys opp din egen og andres tilværelse med selvlysende neonbriller, selvlysende arm og halsbånd, dra på disco eller rave med lysende staver og topp det hele med selvlysende tenner!

 • Serpentiner

  Serpentiner er den pynten som sier fest mer en noe! Gullserpentiner, sølvserpentiner, discoserpentiner i metalicfarger, papirserpentiner i sterke farger, Oktoberfestserpentiner, dekorserpentiner og sprayboksserpentiner kan du skaffe her!

 • Lysartikler for...

  Lys opp tilværelsen med våre hagefakkeler, tøffe gotiske lamper med dragemotiv eller pynt opp på hytta med en antikklykt med moderne Led lys invendig.

 • Drager og Mytologiske...

  Har du sans for drager må du ikke gifte deg med en, det holder med å pynte opp hjemmet! Her fåes dragelamper, masse flott dragedekor, velkomstskilt pyntet med drager, en supertøff drage som holder toalettpapiret har ikke naboen og sjekk den tøffe dragen du kan pynte ridderhjelmen med! Se alle våre drager og mytologiske skapninger her!

 • St. Patrick's Day

  Feire den grønne øya sin nasjonaldag. Vi har st.patrick`s day kostymer, hatt, ballonger, grønn lanterne, grønn papirblomst, st.patrick day tallerkener, kopper og servietter. Du finner duk og bordpynt pluss shotglass og konfetti viet til samme dag, det samme med st.patrick`s day banner og firkløver cocktailpinner. Ha en super feiring!!

 • Figurer / Statuetter

  Flotte og annerledes figurer og statuetter å pynte opp hjemme med, eller en orginal og flott gave ide til rockefantaster og datanerder som trenger en piff i godstua!

per side
Viser 1 - 24 av 211 produkter
Viser 1 - 24 av 211 produkter