Informasjon

Nye produkter

Alt du trenger til bursdag

Vi har det som løfter bursdagen opp ett ekstra hakk. Masse flott bordpynt, gøyale fløyter og sugerør, godteposer med tema dekor, invitasjonskort med temaer, kakelys og gaveinnpakking setter standarden for bursdagsfesten, vi har alt du trenger til bursdag!!

Underkategorier

 • Bord Dekor og Pynt

  Pynt bordet max!! Serpentiner, konfetti, dekorlanterner, roseblader, glitterstjerner, bursdagspynt og babyshowerpynt, bannere av mange slag, morsomme duker, partyhatter, servietter med mer. Bare kjør på for vi har bord dekor og pynt så det holder!

 • Fløyter, Sugerør og Annet

  Lag litt lyd og leven med shotglass med kjede i diverse farger, vi har en masse morsomme fløyter, fjonge partyhatter, gøyale sugerør, staselige sløyfer og festens høydare: en konfettikanon. Kjør full fest til hanen galer!

 • Godteposer

  Vi har godteposer til barnebursdager og andre festlige anledninger som sjørøverfesten o.l , så kom til oss for dedikerte godteposer, fyll dem opp og bli barnebursdagenes godtepose vinner!!

 • Innpakking

  Her er de festlige gavebagene til vert/vertinne gaver, blomster og bursdags gaver eller bryllups gaver og lignende. Vi fører også innpakkings bånd i metallic. Festlig og fjong innpakking skaffer vi, se siden vår for innpakking her!

 • Invitasjonskort

  Invitasjonskort til barnebursdagen! Vi har morsomme invitasjonskort med Ole Brum, pirater, enhjørning og flere. Få dine gøyale barnebursdag invitasjonskort her fra oss.

 • Kakelys

  Kaken må ha lys og se lystig ut. Vi har sifferlys, glitrende kakelys, fotballkakelys, dinosaurkakelys, skøyeraktige bursdagskakelys som ikke lar seg blåse ut, stjerneskudd til kaken og is-fontener/isfakler har vi også!Kom til oss for kakelys så vil kakefesten nye høyder nå!!

per side
Viser 1 - 24 av 66 produkter
Viser 1 - 24 av 66 produkter