Informasjon

Nye produkter

Andre morsomme tema

Se alt det kule vi har her da! Her er det så mye snasent å velge imellom at tennene løper i vann! Vi nevner: kongelige, punch drunke boksere, kjendiser, ting til nyttårs party, pluss noen aldeles fjonge bunnyer. Ta et dypdykk i våre morsomme tema utvalg her!!

Underkategorier

 • Kjendis, Film, Cosplay

  Skal du invitere alle dine kjendisvenner til kjendisparty? Husk da at mye glam er akkurat passe, for dere er jo kjendiser og filmstjerner!! Vi har vip bannere, vip inngangskilt, vip snacksesker og vip ballonger. Vip pappkopper og vip papptallerkener er flott til bordet. Superstjerneparykk og oppblåsbar mikrofon hører med til underholdningen. Se hele vårt rike utvalg innen kjendis, film og cosplay her!

 • Kongelig

  Deres kongelige høyheter, alle royalister som ønsker dere skulle hatt blått blod- Her er utvalget dere trenger!! Vi har kongekapper og kongekroner. Vi har flere dronning og prinsessekostymer for store og små! Middelalderdronninger, gotiske vampyrdronninger og Ungarske keisere- Vi har kostymet deres!

 • USA

  Ut å feire 4juli? Vi har helt Onkel Sam kostyme, western jegerkostyme og western jegerhatt, cowboyhatt i stars and stripes, duk, tallerkener og kopper i stars and stripes dekor. Patriotisk tilbehør som USA bandana, vimpler og konfetti hører også med. Tips: Reis til Frognerparken på 4juli og bli med på feiringen av den Amerikanske nasjonaldagen der, kjempeartig!

 • Nyttårsparty

  Da var det på tide å takke for det gamle å ringe det nye året inn! Pynt til nyttårsparty og festen med duk i gull, happy new year girlandere, dekorlanterner i sølv og gull og mye mer! Pynt deg selv med happy new year festhatter i gull eller sølv, kanskje en happy new year tiara og button pluss ett shotglass i kjede. Bestill i større kvanta å få en fin samlepris- Godt nytt år!!

 • Bunny

  Super hotte bunny kostymer til henne!! Kan vi få tilby: Helt playgirlbunny kostyme, bunnysett, stayups, kanin lue eller et 3 delt bunny øre, propell og halesett? Lekkert så det holder og lykkelig er den mann som møter sin bunny!!!

 • Bokser - Champion

  Stælken Gundersen eller Mohammed Ali, Uansett hvem din favoritt bokser eller champion er har vi antrekk som passer: Boksedrakt, boksehansker og championbelte får du her! Vi treffes....

per side
Viser 1 - 24 av 301 produkter
Viser 1 - 24 av 301 produkter