Informasjon

Nye produkter

Årstall

Glem nåtiden, det var i gode gamle dager det var kult! Er du en skikkelig rocke Pelle med bryl i håret og Elvis på 45` . Synes du alting går for fort og at håret skal være langt og henge ned? Eller er Pat Sharp`s hockeysveis den flotteste noensinne? Da har vi de respektive årstallene for dere å dykke inn i – Gøy!!

Underkategorier

 • 20 talls klær...

  Til det swingende 20 tallets tidsånd trengs det frekke charleston og can-can antrekk, 20 tallet var den tiden da vi gikk inn i den moderne tidsalder da det ble populert for damene med kort hår og kraftig sminke, piker kunne både røyke og drikke samt råkjøre med bil. De kastet seg ut i hemningsløs foxtrot og charleston og brukte penger på unyttige ting som kino og silkestrømper. Partytime.no har samlet et knippe 20 talls klær som illustrerer denne perioden, fra can-can kjoler, 20 talls flapper, høyhelte charleston sko til boa, pannebånd og lange sigarettmunnstykker. Er temaet 20 tallet finner du 20 talls klær og tilbehør her hos oss. 

 • 30 talls klær (Mafia)

  30 tallet er kjent for den store depresjonen og ble kalt på Norsk for de harde trettiåra, børskrakket i 1929 markerte ofte starten på depresjonen. Kombinert i USA med forbudstid for alkohol skapte det grobunn for gangster og mafia aktiviteter som livnærte seg godt i denne perioden og som hadde en flamboyant klesstil. Vi har prøvd å samle ett utvalg av 30 talls klær og mafia kostymer som representerer perioden. Vi har de velkjente stripete mafia dressene til tidsriktige gangsterhatter. Så er temaet 30 talls klær og mafia kostymer håper vi IL CAPO TUTTI CAPI finner det han leter etter her!

 • 50 talls klær (Grease)

  Vi har et snasent utvalg av 50 talls klær og Grease kostymer som fenger 50 talls tidskoloritten: Alt fra Rock`n`roll skjørt og polkadot kjoler, tidsriktige parykker til bukseseler som holder høyvanns buksene på plass og viser de legendariske hvite sokker! Pink lady jakke, T-Birds jakke og Grease parykk for de som ønsker kostymer fra denne fantastiske filmen. Eller trenger du kanskje ett pianoslips eller en bowlerhatt for å gjøre 50 talls stilen komplett? Det glade 50 tallet med rocke musikk, store amerikanske biler, brylkrem Harryer og rocke Doriser i store skjørt er verdt å feire. 50 talls klær og Grease kostymer finner du hos oss!

  Grease Lightning!!

 • 60 talls klær (Hippie)

  Har du en indre 60 talls Hippie i deg eller skal du på eller arrangere et groovy 60 talls party? Vi har ett riktig glorete utvalg av 60 talls klær og hippie kostymer som tar deg tilbake til Woodstock og flowerpover perioden! Hos Partytime.no fikser vi  de feteste hippie antrekkene for både hippie chicks og slække hippie dudes, vi nevner alt fra psykedeliske kjoler og blomstrete skjorter og dresser til parykker og tidsriktige støvletter. vi har ett rikelig utvalg av dekor som setter den rette peace & love stemningen og øker din mojo til nye svimlende høyder - se vårt store utvalg av 60 talls klær og hippie kostymer her hos oss!!

   Peace & Love, far out man!!!

 • 70 talls klær (Disco)

  Hei alle Disco Larry`s og Dancing queen`s! Skal du ut på disco må du stoppe innom her for å sjekke ut vårt varierte og gøyale utvalg av 70 talls klær og disco kostymer. Dette var perioden med slengbukser, høye krager, glinsende farger og stort hår. Dette var en periode da man elsket utagerende kostymer med mye sleng i raske danseben, vi har alt fra Abba drakter og Saturday Night Fever disco dresser til sleng bukser og disco skjorter. Skal du vrikke deg igjennom en natt på Studio54 finner du 70 talls klær og disco kostymer som passer denne kvelden her hos oss!! 

  Boogie all night long!!

 • 80 talls klær

  Perioden da god smak, høy sigarføring, glitter og glamour gikk hånd i hånd. Vi har et stort utvalg 80 talls klær fra de feteste og mest glorete grilldresser og leopardmønstrede kjoler til nesten autentiske Pat Sharp parykker til Ronnie the runner sveiser. Dette var også perioden da neon tights og netting gensere var helt innenfor god smak - dette og mer finner du hos oss. Tilbehør til stilige 80 talls klær som fargerik hårspray, neon negler, Madonna vanter og Michael jackson hansken og mye mer finner du her. Vi fører også det som skal til av dekor for at ditt 80 talls party blir en mega hit!!

  "Run Ronnie Run"

per side
Viser 1 - 24 av 709 produkter
Viser 1 - 24 av 709 produkter