Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Ballonger

Her finner du ballonger for enhver smak.

Vanlige ballonger i mange varianter for ett vellykket barneselskap.

Folieballonger og lateksballonger av høy kvalitet til enhver fest med stil og personlighet. Lateksballonger kan brukes til helium så vel som luft, og tåler å stå lenge. De er slitesterke, og er derfor også utmerket til å lage ballongporta...

Her finner du ballonger for enhver smak.

Vanlige ballonger i mange varianter for ett vellykket barneselskap.

Folieballonger og lateksballonger av høy kvalitet til enhver fest med stil og personlighet. Lateksballonger kan brukes til helium så vel som luft, og tåler å stå lenge. De er slitesterke, og er derfor også utmerket til å lage ballongportaler og store ballongdekorasjoner med. Våre lateksballonger er av det anerkjente merket Qualatex.

Mer

Underkategorier

 • Ballongbuketter

  I vårt showrom på Siggerud selger vi også lekre ballongbuketter i ulike størrelser til enhver anledning, alt fra fødselsgaver til bursdagslag, vertinnegaver eller romdekor. Du kan selv bestemme ballongbukettens farger, velg av vårt sortiment i høykvalitetsballonger, eller få profesjonell hjelp.

  Slik er bukettene bygd opp:

  Mini: 1 stk 18'' folie + 4 stk 11'' lateks + små ballonger nede, kr 350,-

  Liten: 1 stk 18" folie + 6 stk 11" lateks + små ballonger nede, kr. 425,-

  Medium: 2 stk 18" folie + 8 stk 11" lateks + små ballonger nede, kr. 590,-

  Stor: 2 stk 18" folie + 12 stk 11'' lateks + små ballonger nede, kr 750,-

  Ekstra stor: 2 stk Super Shape ballonger + 1 stk 18''folie + 12 stk 11 ''lateks + små ballonger, kr 885,-

  Disse bestilles, betales og hentes i showrommet vårt. Ring oss på 64 91 38 37.

  Du kan også bestille utkjøring av buketter til sørlige deler av Akershus, Follo, og nordlige deler av Østfold. Da tilkommer frakt på kr 150,-

 • Ballonger av...

  Vil du ha en blå ballong? Ja det har vi pluss en mengde andre latex ballonger i alle former og farger! La oss nevne: Halloween ballonger, neonfargede ballonger, disco ballonger, piratballonger, smiley ballonger, spraymønstrete ballonger, 17mai ballonger, bryllups ballonger, jubileumsballonger med årstall, juleballonger og selvsagt bursdagsballonger. Disse ballongene av høykvalitets latex, pluss veldig mange flere får du hos oss!

 • Ballonger, standard

  Pynt opp med kjendispartyballonger og popstjerneballonger til kjendisfesten, sweet16 ballonger til 16årsdagen, ballonggirlandere til bursdagfesten, lag festlige figurballonger som den mest proffe klovn og ha en morsom sommerkrig med våre vannballonger, våre standardballonger er av høy kvalitet!

 • Folieballonger

  Dere kan tro vi har mange søte, kule, flotte og festlige folieballonger! La oss nevne: 18” folieballonger til bursdag, Tussi og Ole Brum folieballonger, konfirmasjonsballong i folie, Champagneflaske og Champagneglass folieballonger til festen, jubileums folieballonger pluss veldig mange flotte flere folieballonger til å markere festlighetene med!!

 • Stuffed Ballons

  Overrask noen som fortjener det med en fylt ballong! Din mor kan få en plysjblomst pakket inn i ballongen til morsdag, din helt egen valentine kan få kosedyr innpakket i ballong. Vi har også andre varianter så se her!

 • Tilbehør ballonger

  Her er det festlige tilbehøret til ballongen. Morsomme lodd og pinner, manuell ballongpumpe er fint å ha når mange ballonger skal blåses opp. Vi har flere festlige ballongvekter med forskjellig dekor som holder ballongene på plass!

per side
Viser 1 - 24 av 145 produkter
Viser 1 - 24 av 145 produkter