Informasjon

Nye produkter

Bar & Mix

Her finner du alt av barartikler til baren. Prøv våre Monin siruper, Dailys puréer til drinker, eller velg mellom mye utstyr til baren.

Underkategorier

 • Puré av frukt og bær

  Til de som er glad i gode og digge drinker er dette utvalget et must! Strawberry daquiri, blody mary, pina colada, diverse sweet n` sour drinker og mange flere går som en drøm å mixe med våre Monin og Dailys frukt og bær pure` og drinkmixer!

 • Sirup av frukt, bær,...

  Med 3 gullmedaljer ved Cocktail VM i Tokyo, har Monin blitt den ledende produsenten innen smakstilsetninger. Monin Sirupen brukes i alt fra drinker, kaffe, milkshake og iste, til nydelig smakstilsetning i desserter og kaker. Alle med naturlige ekstrakter. Velbekomme!

 • Baringredienser og...

  Bland drinker som den mest proffe bartender med våre baringredienser og ferdigmixer. Sweet and sour mixer, cranberryjuice, margheritamixer og pinacoladaboks er eksempler fra vår ferdigmix og baringrediens utvalg. Skål og glad fest!!

 • Barutstyr

  Vi har et digert utvalg barutstyr! Blendere, shakere, pumper, cocktailsil, korker og skjenkekorker, isskuffe, sugerør, drinkpinner, is fontene og til og med bardiskbjelle for både proff og hjemmebaren! Det meste som tenkes kan av barutstyr bartenderen ønsker seg skaffer vi.

 • Utleie artikler

  Vi har utleie av både pocorn og slush maskiner til dine arrangementer, det være seg sommerfest, kick off, festivaler, firmafester, jubileum og private lag og barnebursdager.

  Vi fører Monin produkter som passer ypperlig til å lage frozendrinker, og trenger du oppskrifter til å få laget de mest kjente smaksvariantene får du de hos oss. Vi har også egne smaker til barna. Ta kontakt for mer informasjon!

  Til pocornmaskinene får du med eget popcorn og smør.

  Slush og pocornmaskinene leies kun ut i Oslo, Akershus og deler av Østfold. De kan enten hentes i vår butikk, eller kjøres ut mot ett frakt tillegg - ta kontakt for mer informasjon!

per side
Viser 1 - 24 av 68 produkter
Viser 1 - 24 av 68 produkter