Informasjon

Nye produkter

Bryllup pynt og dekor

Vi har pynt og bryllupsdekor for den vordende brud og det heldige brudepar! Vi nevner eksempelvis: Pynt til bryllupsbordet og just married flagg til bilen, pom poms + mye mer for et vellykket bryllup kan vi få friste med!

Underkategorier

  • Pom Poms

    Pom Poms er ett fantastisk festpynt som passer de fleste anledninger som bryllup, konfirmasjon, dåp og bursdag. Vi har ett stort utvalg og fargespekter av pom poms så her finnes det noe for enhver smak.

  • Honeycombs

    Superfine honeycombs som passer som dekorasjon til bryllup, konfirmasjon, bursdag eller fest. Runde festballer laget av papir i de aller fleste fargekombinasjoner. Vi har honeycombs i flere forskjellige størrelser.

  • Bryllupsdekor og bordpynt

    Kan vi få friste det lykkelige heldige brudepar med festlige Foto Props, store ballonger, lekre papirblomster, kaketopper, papirskilt og Rosett pakke? De er pene, noen i rustikk stil og gjør seg både som bordpynt og som bryllupsdekor med budskap som har både kjærlighet og humor i seg og setter en ekstra spiss til den store dagen - Gode tanker fra oss på Partytime til dere!

per side
Viser 1 - 24 av 77 produkter
Viser 1 - 24 av 77 produkter