Betalingsbetingelser


Pakker 1-10 kg, sendes som servicepakke med sporing for din sikkerhet. Du kan velge mellom følgende betalingsmåter:

Betaling med Kreditkort, herunder VISA og MasterCard:
Ved kortbetaling benytter vi oss av sikker SSL- forbindelse som er godkjent av PBS. Dette betyr at hverken vi eller tredjepart har noen mulighet til få adgang til dine personlige opplysninger.
(SSL betyr: Secure Socket Layer)

Postoppkrav:
Vi følger Postens satser, servicepakke kr 150.- Ved postoppkrav tilkommer det ett gebyr på kr 82,- Forhåndsbetaler du, slipper du gebyret ved postoppkrav.

Velger du å betale med Klarna faktura foretas en kredittsjekk på personnummeret ditt. Det blir også kontrollert at personnummer og folkeregistrert adresse stemmer overens. Dette er for å forsikre oss om at personen virkelig er den han/hun utgir seg for å være. Klarna gjør dette for at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Faktura forfaller innen 14 dager. Ved manglende betaling sendes skriftlig varsel om inkasso. Overholdes ikke denne fristen vil inkasso bli iverksatt. Ved forsinket eller manglende betaling påløper renter, inkasso- og purregebyr i samsvar med forsinkelsesrenteloven og inkassoloven. Klarna forbeholder seg også retten til å foreta en kredittvurdering. Hvis du oppdager feil ved fakturaen, vennligst kontakt Klarna på www.klarna.no eller på tlf 21 01 89 90.

Alle priser er inklusiv norsk moms (25%). Merk at for forsendelser til utlandet gjelder egne porto satser. Dersom du legger inn ordre fra utlandet, vil vi ta kontakt med deg for betaling og med nøyaktige portosatser for din ordre. Forsendelser til Svalbard får automatisk ett tilleggs-gebyr fra posten på 196 kroner.

Firmainfo; PartyTime AS
Firmanummer: 986 673 598
Adresse: Vevelstadveien 111, 1404 Siggerud
Tlf. +47 64 91 38 37 - Fax. +47 64 91 38 39
E-post: info@partytime.no

Denne butikken benytter DIBS. 
Betalingen med kredittkort i denne butikken er sikker og sertifisert.