Informasjon

Nye produkter

Cowboyfest

En blir aldri for gammel til å leke cowboy og indianer, så skal du på eller arrangere en cowboyfest finner du alt av cowboyutstyr som kostymer til damer og herrer og små ville vesten innbyggere, til alt av tilbehør og dekor til pynt av festen: Sheriff, cowboy, revolvermann eller Saloontøs - valget er ditt!!  Kom til oss for morro for små og stor...

En blir aldri for gammel til å leke cowboy og indianer, så skal du på eller arrangere en cowboyfest finner du alt av cowboyutstyr som kostymer til damer og herrer og små ville vesten innbyggere, til alt av tilbehør og dekor til pynt av festen: Sheriff, cowboy, revolvermann eller Saloontøs - valget er ditt!!  Kom til oss for morro for små og store festuser!

Mer

Underkategorier

 • Cowboy kostyme

  Yihaa alle western fans, her er de mest sprelske og tøffe cowboy og sheriff kostyme til ville vestens bad boy som tenkes kan! Cowboy fester er en tidløs klassiker som vi aldri får nok av. For ett vellykket ville vesten party er det viktig at du er riktig utstyrt med datidens røffe antrekk. Hos oss finner du blant annet: Cowboyfrakker, ponchoer, chaps og tøffe vester, nordstatssoldater, glamcowboy antrekk og veldig mye mer som vi kan friste Lucky Luke, Festus og alle andre kugutter, sheriffer og nybyggere med, Kom til oss for ditt flotte nye cowboy kostyme!

 • Cowgirl Kostyme

  Hei alle sprelske cowgirls og saloontøser, det er hos partytime du finner ditt flotteste cowgirl kostyme til ville vesten festen. Det du må bestemme er om du vil være en ekte kujente, sparkepike eller av den litt mer tvilsomme sorten som gjerne befant seg i andre etage på etablissementet, på folkemunne kjent som saloon! Vi kan tilby flotte og tidsriktige bluser, hele flotte cowgirl kostymer til western sparkepike kjoler, cowgirl frakker, western lange skjørt, korsetter til litt mer sexy antrekk. Hos oss kan alle gærne ville vesten jenter få sitt! 

 • Cowboy Kostymer barn

  Her har vi ett lite utvalg kule cowboy kostymer for barn, fra søte små cowboy jentekjoler til hele pakken for fullverdig cowboy! Skal barna ut å felle bøfler eller fange kvegtyver så har vi cowboy kostymer for barn pluss tilbehør i mange flotte varianter til de små! Det er vel få ting som er mer stas for barna enn å kle se ut som en ekte cowboy fra ville vesten å få smelle av skudd fra kruttlapp pistolen! 

 • Cowboyhatt

  Howdy partner! En skikkelig rå cowboyhatt er selve symbolet på ett fullverdig ville vesten antrekk og de kommer i mange flotte varianter! Ønsker du en som passer for prærien og country western stil eller vil du heller ha en fancy bling bling for 80 talls og disco stilen til henne? Vi har mange forskjellige utgaver - fra semsket skinn til stråhatter, hatter med og uten paljetter til en klassisk cowboyhatt i mange forskjellige fargevalg. Her er ett stort utvalg til både sønn og datter!! For dere som føler Mexico kalle har vi også flere kule sombreroer – Vill vest og full fest, med eller uten hest!!

 • Tilbehør cowboy

  Alle cowboyer ut å ran banken å få dere cash for her har vi plenty med cowboy stash og tilbehør til cowboy! Hatter, støvelsporer, støvletter, sheriffstjerner, pistoler, skudd, våpenhylster, pisker og hansker pluss en cowboysigar for å gjøre ditt antrekk så autentisk som mulig fra tiden da menn var menn. Alt en cowboy trenger er det vi som har!!

 • Cowboy Dekor

  Pynt og dekorer til cowboy og indianerfesten for den autentiske følelsen og vill vest stemning! Vi skaffer tøff cowboy og indianer dekor som:Fiesta girlandere, western vimpeldekor, etterlyst plakat, saloon poster, bøffelhodeskaller, vognhjul, løse indianerfjær, gammeldags lanterne pluss tallerker og kopper med western motiv setter standarden for festglade cowboyer og indianere!! 

 • Pistoler

  Vi har et bredt utvalg pistoler som passer cowboy og western temaet perfekt med tidstypisk design. Vi har også våpen av mer moderne karakter som politi/agentpistoler. På toppen av det hele har vi også western rifle og jaktgevær. Skal det smelle fører vi 8 eller 12 skudds ringer tilpasset de respektive pistoler!!

per side
Viser 1 - 24 av 198 produkter
Viser 1 - 24 av 198 produkter