Katalog

Tilgjengelig

Informasjon

Nye produkter

Grimas teatersminke

Grimas teatersminke. Vannbasert teatersminke med profesjonell kvalitet til ansikt og kropp. Grimas er A-merket, og overholder gjeldende sikkerthets- og sunnhetskrav. Grimas teatersminke er effektfull og flott til teater, cosplay, fremvisninger/skuespill, pluss til pop og rock konserter.

Underkategorier

 • Grimas Vannsminke

  Grimas vannsminker er vannbaserte ansikts og kroppsmalings farger i et meget stort fargespekter. Finnes i hele bokser og som paljett. Bli fargerik med Grimas vannsminke og sjekk ut hele vårt utvalg på siden her! Grimas vannsminke passer veldig fint for yngre barn men også for voksne er den en vinner, veldig ofte vil vannbasert være bra så tenk igjennom ditt behov!!

 • Cake make-up

  Cake make up er scene make-up til å understreke hudfargen til all verdens folk i alle livsfaser og tilstander! For et vellyket skuespill eller oppsettning så er vår Cake make-up svaret. Sjekk utvalget hos oss, vi kan Cake make-up!!

 • Grimas Make-up blyant

  Grimas har sminkeblyanter for skjønnsminke og ansiktsmaling i en stor variasjon farger. Grimas sminkeblyanter passer også veldig fint til teatersminke, så gå for en Grimas make-up blyant før neste sminkejobb!!

 • Grimas sminke til...

  Her er et stort og variert utvalg fettsminker, glitter, vokser og lateks, tannlakk, pudder, lim, sminkefjernere og mye mer, så se hele vårt utvalg Grimas sminke til ansikt og kropp! Teater, Cosplay ,Rockeforestillinger og andre fortjener alle Grimas sminke til ansikt og kropp for full effekt!

per side
Viser 1 - 24 av 109 produkter
Viser 1 - 24 av 109 produkter