Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Halloween

Halloween er natten før allehelgensdag, 1. november og feires blant annet med at barn kler seg ut og går fra dør til dør med "Knask eller knep?" og får godteri fra folk i nabolaget. Halloween feires også med utkledningsfester for voksne, og forbindes gjerne med utskårne gresskar og skrekkfilmeffekter. Halloween har sin opprinnelse fra Engeland o...

Halloween er natten før allehelgensdag, 1. november og feires blant annet med at barn kler seg ut og går fra dør til dør med "Knask eller knep?" og får godteri fra folk i nabolaget. Halloween feires også med utkledningsfester for voksne, og forbindes gjerne med utskårne gresskar og skrekkfilmeffekter. Halloween har sin opprinnelse fra Engeland og Irland, men feires nå overalt i den vestlige verden. I Norge fikk feiringen et gjennombrudd på begynnelsen av 2000-tallet og har siden starten blitt mer og mer populær for både voksne og barn.

Mer

Underkategorier

  • Halloween Kostymer

    Den ultimate skremmende Halloween opplevelsen starter her! Skal du på eller arrangere et fryktinngytende og skummelt Halloweenparty har vi på Partytime et enormt utvalg av skremmende Halloween kostymer for store og små hekser og djeveler. Ønsker du å være en zombie , ett gresskar, vampyr eller Dracula er dette bare et lite utvalg av Halloween kostymer du finner hos oss! Håper dere finner inspirasjon når dere titter igjennom vårt utvalg for voksne og barn til ett fryktingytende halloweenparty! 

  • Halloween effekter

    For den ultimate halloween opplevelsen kreves det fete halloween effekter for å gjøre kostymet og festen skremmende komplett. Hos oss i Partytime finner du et scary sortiment av Halloween masker, Halloween dekorasjoner, Halloween parykker, Halloween sminke fra Grimas - den ultimate teatersminken, Halloween tenner og blod samt mye, mye mer! Husk at kule halloween effekter får du aldri nok av til denne episke feiringen. Vi i Partytime ønsker dere en fryktingytende kveld med mange knep istedet for knask - skrem i vei og ha en ytterst skremmende Halloween feiring!!   

per side
Viser 1 - 24 av 887 produkter
Viser 1 - 24 av 887 produkter