Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Halloween effekter

For den ultimate halloween opplevelsen kreves det fete halloween effekter for å gjøre kostymet og festen skremmende komplett. Hos oss i Partytime finner du et scary sortiment av Halloween masker, Halloween dekorasjoner, Halloween parykker, Halloween sminke fra Grimas - den ultimate teatersminken, Halloween tenner og blod samt mye, mye mer! Husk ...

For den ultimate halloween opplevelsen kreves det fete halloween effekter for å gjøre kostymet og festen skremmende komplett. Hos oss i Partytime finner du et scary sortiment av Halloween masker, Halloween dekorasjoner, Halloween parykker, Halloween sminke fra Grimas - den ultimate teatersminken, Halloween tenner og blod samt mye, mye mer! Husk at kule halloween effekter får du aldri nok av til denne episke feiringen. Vi i Partytime ønsker dere en fryktingytende kveld med mange knep istedet for knask - skrem i vei og ha en ytterst skremmende Halloween feiring!!   

Mer

Underkategorier

 • Halloween masker

  Her har vi samlet de mest skremmende halloween masker du kan tenke deg til halloween eller andre skremmende anledninger! Creepy morphmasker, De sykeste klovnemaskene, Skikkelig fæle zombie hodeskallemasker, Stygg heksmasker, alien monstermasker, Djevelmasker og til og med Obama kan vi friste eller trolig skremme deg med! Se hele vårt utvalg av skremmende halloween masker og bli dødsens inspirert!

 • Halloween dekorasjoner

  Skal du avholde en Halloween fest har vi i Partytime ett stort utvalg av Halloween dekorasjoner til festen. Dekorer til halloween festen med for eksempel edderkopper, spindelvev og flaggermus! CSI sperrebånd, rennende blod og små brune mus setter den riktig skumle stemningen. Følg opp med cd som har skumle spøkelseslyder, en hodeskalle, et skjelett i biter og en avkuttet hånd. Dette er bare et lite utvalg fra oss, og det er få ting som lager en bedre Halloween stemning enn dèt det gjør med Halloween dekorasjoner fra Partytime - Ha en mørk og skremmende Halloween fest!!

 • Halloween parykker og...

  Sett den mest grusomme prikken over i`en til ditt halloween antrekk med Halloween parykker og hodeplagg fra Partytime! Spiker, Bolt eller kniv igjennom hodet gjør inntrykk, Det samme gjør en blodig øks!! Djevelparykk og djevelhatt, Heksehatter, Catwoman og cruella parykk, bandasjert hjerne eller vil du gå for hvitt brudeslør med djevelhorn - Vi har utvalget i grusomt flotte halloween parykker og hodeplagg  selv for den mest kresne halloween skøyer! En flott parykk fremhever ett allerede gjennomført kostyme enda mer samtidig som den kan stå fint alene - Ha en hårete Halloween feiring!

 • Halloween sminke

  For den mest livaktige og naturtro halloween effekten på ansikt og hud har vi de mest utrolige varianter inennfor Halloween sminke. Vi nevner: blodsminker, sår tatoveringer, linser til øyne, blodkapsler, horror hudkrem, avrevne hals sår og mye mye mer! Til de mest ivrige har vi lærebøker for spesial effekter til Halloween sminke og rekvisitter. Her kan du virkelig ta det helt ut til halloween, Det er vel få ting som skremmer mer enn ett godt sminket ansikt både på små barn og voksne - Ha ett skremmende uttrykk!

 • Halloween pynt til Bords

  Lag et halloween festmåltid dine gjester aldri vil glemme med skummelt Halloween pynt til bords fra Partytime! Pynt bordet med en sort bordduk, kopper med skjelettdekor i flere varianter-Hodeskallebeger og drageglass har vi også! En svart rosebukett, små hodeskaller og små brune mus hører også med til ett Halloween pyntet festbord! Vi har papptallerker, servietter, dekorasjoner og veldig mye mer for at stemningen skal bli så skummel og mørk som bare mulig - Ha ett blodig måltid!!

 • Halloween tenner

  Er du en som tenner på ekstraordinære Halloween tenner? Til halloween antrekket får du tenner som skremmer! Eksempelvis vil vi nevne: Varulvtenner, Frankensteintenner, vampyrtenner, piknikk med døden tenner (Billy Bob), stift tenner for love bites og ikke minst lysende tenner burde skremme vannet av de fleste, så kom til oss for dine etterlengtede nye tenner – Du skremmer de du kjenner og vinner nye morsomme venner!! Ett sett med riktige Halloween tenner gir kostymet en ekstra skummel dimensjon - Husk å ha ett varsomt bitt!!

 • Halloween blod

  Vi har flere typer kunstig Halloween blod som setter et ekstra skummelt uttrykk til ditt kostyme. Tyntflytende blod på tuber, tykkere blodpasta, blodkapsler til å tygge over, tannlakk og blod til klærne dine- Her blir det blodig!

 • Halloween tilbehør m.m

  Her har vi det mest utrolige utvalg med Halloween tilbehør. Vi nevner: Englevinger, blodkapsler, djevelhorn med lys, poser til godteri, blodige kniver, djevelgaffel, heksehatter og vampyrtenner pluss vanvittig mye mer!! Se og bli inspirert. Ett riktig Halloween tilbehør fremhever kostymets kategori og gir ett godt helhets intrykk av temaet du har valgt å være - Ha en komplett Halloween feiring!!

per side
Viser 1 - 24 av 563 produkter
Viser 1 - 24 av 563 produkter