Informasjon

Nye produkter

 • Fylt Kalkunhatt
  Fylt Kalkunhatt

  Den største gave du kan gi er å glede andre, det gjelder selvsagt også å...

  Kr. 193
 • Polstrede Englevinger Gull
  Polstrede Englevinger Gull

  Gylne englevinger til jul og Lucia pluss andre temafester der uskyldens...

  Kr. 228
 • Nissemors Luksusdrakt
  Nissemors Luksusdrakt

  Luksusdrakt til nissemor som kun fortjener det beste:) Et fantastisk...

  Kr. 944
 • Tversover Gull Med Lys
  Tversover Gull Med Lys

  Hva er vel tøffere enn en gullfarget tversover med blinkende lys til...

  Kr. 104
 • Nyttårskjole Str. Medium
  Nyttårskjole Str. Medium

  Kul nyttårskjole som bare finnes i damestr. Medium, kan passe også for...

  Kr. 419
 • Sort Damesjakett
  Sort Damesjakett

  Stilig sjakett til dame som passer ypperlig til nyttårsfeiring, bryllup,...

  Kr. 419
 • Sort Herresjakett
  Sort Herresjakett

  Nyttårsparty? Show og revy? bryllup? eller bare generelt PartyTime - Her...

  Kr. 419
 • Juletre Damekostyme
  Juletre Damekostyme

  Søt og morsom julekjole med tilhørende hatt, et ordentlig morsomt...

  Kr. 524

Halloween Kostymer

Den ultimate skremmende Halloween opplevelsen starter her! Skal du på eller arrangere et fryktinngytende og skummelt Halloweenparty har vi på Partytime et enormt utvalg av skremmende Halloween kostymer for store og små hekser og djeveler. Ønsker du å være en zombie , ett gresskar, vampyr eller Dracula er dette bare et lite utvalg av Halloween ko...

Den ultimate skremmende Halloween opplevelsen starter her! Skal du på eller arrangere et fryktinngytende og skummelt Halloweenparty har vi på Partytime et enormt utvalg av skremmende Halloween kostymer for store og små hekser og djeveler. Ønsker du å være en zombie , ett gresskar, vampyr eller Dracula er dette bare et lite utvalg av Halloween kostymer du finner hos oss! Håper dere finner inspirasjon når dere titter igjennom vårt utvalg for voksne og barn til ett fryktingytende halloweenparty! 

Mer

Underkategorier

 • Halloween kostymer dame

  Hei du skremmende kvinne, her får du et skrekkinngytende utvalg av Halloween kostymer for dame! Vil du være en ekstra nifs gotisk vampyr eller kle deg ut i en sexy catsuit finner du flere slike varianter i vårt skumle utvalg. Skremmende hekser og skumle djeveler eller er du i et diabolsk Halloween aktig humør og stiller som sexy nonne på festen. Vi har utvalget av Halloween kostymer for dame, så da er det opp til deg å ta valget som gjør kvelden til en blodig og velykket opplevelse for deg og din vettskremte omgivelse.

 • Halloween kostymer menn

  Skal du på halloween party eller kanskje følge de små rundt på knask eller knep? Vi har antrekket som får deg til å skille deg ut, så sjekk ut vårt store utvalg av halloween kostymer for menn! Kle deg for eksempel ut som straff-fange eller zombie bøddel, morphsuit monster eller en ond og fordervet klovn - eller kan vi friste med Draculadrakter, Grimreaperkostyme, skrik kostyme, diverse gjenferd og skjelett kostymer. Fete halloween kostymer for menn - vi har det! Vi på Partytime avslutter med å ønske herren en skrekkelig blodig Halloween feiring - god fest!!

 • Halloween kostymer barn

  Vi har noe for alle skumle og ikke fullt så skumle barn så sjekk ut vårt utvalg av halloween kostymer til barn her hos oss! Til de tøffeste barna kan vi kanskje foreslå: Spøkelseskostyme, en ninjadrakt, skrik-kostyme, morphsuitkostyme eller selveste mannen med ljåen- grimreaperkostyme! Til de noe mindre skumle barna passer det kanskje med: fangedraktkostyme, vampyrdronningkostyme, gotisk prinsessekostyme eller kanskje eventyrhekskostyme? Se hele vårt utvalg av skremmende halloween kostymer til barn her! Med disse flotte kostymene vil dere gjøre ett nifst intrykk, men pass på å ikke skremme gamle naboer for mye, så blir det godteri i bøtter og spann til Halloween!

per side
Viser 1 - 24 av 325 produkter
Viser 1 - 24 av 325 produkter