Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Indianerfest

Ugh ugh store høvding og Månestråle i tipien! Enten du er Sitting Bull, Geronimo eller lett på tå indianer dame, kusinen til Månestråle finner du alt du trenger til indianerfesten av kostymer og indianer utstyr her hos oss. Indianerne var de opprinnelige amerikanerne og er en utrolig viktig del av kulturen rundt nybyggertiden og det ville ville ...

Ugh ugh store høvding og Månestråle i tipien! Enten du er Sitting Bull, Geronimo eller lett på tå indianer dame, kusinen til Månestråle finner du alt du trenger til indianerfesten av kostymer og indianer utstyr her hos oss. Indianerne var de opprinnelige amerikanerne og er en utrolig viktig del av kulturen rundt nybyggertiden og det ville ville vesten og derfor en fargerik og naturlig del når det skal arrangeres indianerfest. Kjør på med fargerike antrekk, fjærpynt på hode, indianerkniv i slira, tromme og den rette krigsmalingen fra Grimas og du er klar for dans rundt bålet. Husk at inntak av ildvann hjelper på moralen før tokt mot blekansiktene - Ved Manitu!

Mer

Underkategorier

 • Indianer Kostyme

  Hau! Ved Manitu skal alle Sølvpiler og Månestråler vite at det tøffe og sexy indianer kostyme som lager liv i tipien finner dere her….Lekre indianerkjoler korte og lange i semsket skinn look, indianer høvding antrekk, kriger antrekk og flere til frister vi indianerstammen med! Her finner du ett rikelig utvalg indianer kostyme til både han og henne. Vi håper du får en fantastisk fest og røyker fredspipe og drikker deilig ildvann og dermed ungår krig med blekansiktene og ingen ender på de evige jaktmarker!

 • Indianer kostyme barn

  Vi har stilige indianer kostyme for barn, til gutter og jenter både av den krigerske og den koslige sorten! La barna kle seg ut som indianer til barnebursdager, karneval, cowboy og indianer fester! Selv den minste Hiawatha kan forvandles til en skummel kriger med det rette indianer kostyme for barn fra Partytime. Vi har også ett godt utvalg våpen, sminke, hodefjær for å komplimentere disse flotte antrekkene - Vi ønsker alle små en god indianerfest!

 • Indianer tilbehør

  Ugh, ugh store høvding – husk at ett riktig indianer tilbehør er det som skal til for å gjøre indianer antrekket komplett og skremme vannet av blekansiktene! Skal det være en tomahawk øks, ny hodepynt, nye håndtrommer, kanskje en flaske til ildvannet, brystpynt eller pil og bue sett? Vi har også stilige indianerparykker og indianer sminke for å illustrere rød hudfarge!!

 • Indianer dekor

  For å lage den rette stemningen har vi ett morsomt utvalg med forskjellig indianer dekor som eksempelvis hodeskalle, indianerbannere, indianer mønstret service til indianerflagg og totempåle skilt. Flott indianerdekor får du her til indianer festen - pow wow!

per side
Viser 1 - 24 av 63 produkter
Viser 1 - 24 av 63 produkter