Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Jul

Her har vi samlet alt hva du trenger til julebord, juletrefest og til selveste julenissen. Julenissekostymer, morsomme hatter til julebordet og jule engler til Santa Lucia. Skal du ha mange kostymer eller hatter, mye dekor eller julegaver, ta kontakt med oss for et juleaktig godt pristilbud.

Underkategorier

 • Nissekostyme

  Stort og variert nissekostyme til alle glade nissemenn finner du her hos oss. Vi har julenissedrakten til julaften, fra den enkle til den helt eksklusive. Helt nissekostyme, julenissefrakk med mer. Skal du på juleparty har vi også snømannen Kalle drakter, vil du være super-cool går du som julepimp - sikre vinnere for å skape god julestemning . Ho Ho Ho- God jul!

 • Nissekostyme Dame

  Når julens feiring starter er det få ting som slår ett skikkelig nissekostyme. Vi har nissekostyme til dame, barn og ikke minst til alle jule frøkner og fruer. Hos oss finner du både det tradisjonelle nissekostyme og det litt mer spreke - valget er ditt! God jul!!

 • Nissekostyme Barn
 • Engler

  Vi har utvalget til små og store snille herlige engler. Vi fører englevinger i alle mulige størrelser, englekostymer i flere former, lucia-lys, hvit engleparykk og engleaktige glorier. God lucia feiring til alle flotte engler!!

 • Nisseluer

  Juleantrekket topper du med nisselue! Tradisjonell nisselue, Høy glamfaktor nisselue med paljetter, nisseluer med bjeller, blinkende nisselue, ekstra lange nisseluer, hår bøyler med nisselue eller hvorfor ikke en juletrehatt? Nisseluen du trenger fikser vi glatt. God jul!!

 • Juletilbehør

  Her er det juletilbehør du trenger for det perfekte juleantrekk! Reinsdyrhorn med bjeller, nisseskjegg, runde nissebriller med og uten glass eller kanskje noen søte grå museører. Julen ringer du inn med vår store julenisse bjelle. Til den amorøse har vi reinsdyrhorn med misteltein, små mus og alver har vi også noe til. Juletilbehør i massevis finner du her på siden. Riktig god jul!!

 • Juledekorasjon

  Juledekorasjonen finner du hos oss! Julestjerner, julegirlandere, vindusdekor for butikker til jul, scenesettere, glitterstjerner og til og med butikkdekor får du her. Bestill større ordre å få en hyggelig pris! Til sist: Se vår elektrisk oppblåsbare 2 meter 44 centimeter høye julenisse med lys, bedre juledekorasjon får du ikke!!

 • Julegaver

  Kom til oss for julegave ideer! Her kan den teaterinteresserte få teatersminke fra Grimas og lærebøker om effektfull påføring! Kjenner du noen som er glad i å mikse drinker? Vi har blender, shaker og bar sett i 10 deler. Vi har gøyale slips til far og spill til hele familien. Få julegave inspirasjon her på siden, eller få god julegave inspirasjon på hele nettsiden vår - vi har jo mye passende, annerledes og kult!!

per side
Viser 1 - 24 av 227 produkter
Viser 1 - 24 av 227 produkter