Informasjon

Nye produkter

Kjendis, Film, Cosplay

Skal du invitere alle dine kjendisvenner til kjendisparty? Husk da at mye glam er akkurat passe, for dere er jo kjendiser og filmstjerner!! Vi har vip bannere, vip inngangskilt, vip snacksesker og vip ballonger. Vip pappkopper og vip papptallerkener er flott til bordet. Superstjerneparykk og oppblåsbar mikrofon hører med til underholdningen. Se ...

Skal du invitere alle dine kjendisvenner til kjendisparty? Husk da at mye glam er akkurat passe, for dere er jo kjendiser og filmstjerner!! Vi har vip bannere, vip inngangskilt, vip snacksesker og vip ballonger. Vip pappkopper og vip papptallerkener er flott til bordet. Superstjerneparykk og oppblåsbar mikrofon hører med til underholdningen. Se hele vårt rike utvalg innen kjendis, film og cosplay her!

Mer

Underkategorier

  • Kostymer kjendis,...

    Her er det virkelig avanserte kostymer og ikke å forglemme våre collectors edition Supermann, Stormtrooper, Darth Vader og Chewbacca – Ta kontakt for pris på disse sjeldne samlerobjektene som du kun kan få tak i hos oss!

  • Parykker og andre...

    Catwoman, Michael Jackson, Sandy fra Grease, Taylor Swift, Spock, Tina Turner, Cher og mange flere har stått modell for våre kjendisparykker. I tilegg har vi oppblåsbare mikrofoner, MJ sin hanske, filmbrett, fjærboaer og mer til for å gjøre kjendisfesten fullendt og komplett!

  • Dekor kjendis, film,...

    Pynt og dekorer til kjendisfesten med rød løper, vip entrance skilt og bannere, Hollywood girlandere, film dekorasjoner, vip ballonger og mye mer! Dekk bordet med vip tallerkener og kopper og sett en stjernepokal på bordet så er stemningen sikret. Ha en fantastisk aften inspirert av kjendiser, film og cosplay-god fest!

per side
Viser 1 - 24 av 106 produkter
Viser 1 - 24 av 106 produkter