Informasjon

Nye produkter

 • Doktor Kirurgkostyme
  Doktor Kirurgkostyme

  Doktor Mc Dreamy? Flott doktor kostyme til temafest, karneval og...

  Kr. 439
 • Havfrue Eventyrkjole
  Havfrue Eventyrkjole

  Lekker eventyrkjole som passer rett inn i eventyret om Ariel, til...

  Kr. 796
 • Flamingo Sommerhatt
  Flamingo Sommerhatt

  Rosa flamingo hører sommeren til - Denne burde være selvskreven på hodet...

  Kr. 194
 • Pimp Leopard Dress
  Pimp Leopard Dress

  Sorry alle damer, for en ekte Pimp holder det ikke med bare en..

  Kr. 634
 • Amor herrekostyme
  Amor herrekostyme

  Hey, det er du som er selveste Amor så nå må du passe sjangsen og skyte...

  Kr. 389
 • Amor Damekostyme
  Amor Damekostyme

  Kle deg ut som Amor og skyt kjærlighetens piler etter din utvalgte:)...

  Kr. 422
 • Pimp & Rapper Tilbehør
  Pimp & Rapper Tilbehør

  Må ha tilbehør for alle Pimps og rappere med sans for seriøs bling - Too...

  Kr. 211
 • Frisk Hawaii Skjorte
  Frisk Hawaii Skjorte

  Frisk Hawaii skjorte til sommerbruk - På Beachparty og sommerfest er...

  Kr. 259

Tilbud

Kostymer

Man blir aldri for gammel for kostymer om det er til temafester på jobben, karneval eller i private arrangementer. Her finner du alt fra fargerike grilldresser, abbadrakter til viking kostymer samt mye mer. Vi har ett solid utvalg under herre og damekostymer så her bør det være noe for enhver smak, i tillegg til egen avdeling for store størrelse...

Man blir aldri for gammel for kostymer om det er til temafester på jobben, karneval eller i private arrangementer. Her finner du alt fra fargerike grilldresser, abbadrakter til viking kostymer samt mye mer. Vi har ett solid utvalg under herre og damekostymer så her bør det være noe for enhver smak, i tillegg til egen avdeling for store størrelser.

I kategorien barnekostymer har vi prøvd og samle de mest populære antrekkene til utkledning som bl.a. dyrekostymer, pirat og prinsesse til de skumleste Halloween kostymer. Finner du ikke det du leter etter så finner vi det for deg da vi elsker utkledning og er stolte av å jobbe med noe som er så gøy!

Mer

Underkategorier

 • Kostymer barn

  Her har vi et meget godt utvalg i drakter og kostymer til skumle, snille, søte og morsomme barn!! Halloween kostymer, søte dyredrakter, romvesendrakter, prinsessekjoler, piratkostymer, ninjakostymer, klovnedrakter og superheltkostymer er bare noe av utvalget vi nevner! Med ett av disse morsomme antrekkene vil dere gjøre stor lykke på alt fra knask eller knep til tema bursdager eller morsomme karneval. Vi har utvalget av kostymer  til barn til de aller fleste anledninger, så hos oss vil du finne ett passende antrekk til festen!

 • Kostymer voksne

  Har du fantasien så har vi utvalget! Trenger du en munkedrakt, tyrolerantrekk, en stilig grilldress eller råtøft 80talls antrekk? Passer det bedre med drag queen kostyme eller en nonnedrakt? Sexy pilot kostyme eller en søt sykepleier uniform? Se hele vårt store utvalg av kostymer til voksne her!

 • Kostymer store størrelser

  Her i denne kategorien har vi samlet ett utvalg av kostymer i store størrelser innen forskjellige temaer. Hos oss i Partytime vil du finne alt fra den kjente 80 talls grilldressen, oktoberfest antrekk som lederhosen og tyrolerkjoler, Halloween kostymer i forskjellige skumle varianter, til de mest hensynsløse pirat temaer. Cowboy og indianer fester til ti årenes forskjellige særegenheter fra charleston og cancan til grease og kule hippier. Så er du på utkikk etter kostymer i store størrelser har vi utvalget fra XL / 6XL i enkelte tilfeller.

  NB: DENNE SIDEN VIL FORTLØPENDE BLI OPPDATERT MED NYE KOSTYMER!

per side
Viser 1 - 24 av 1303 produkter
Viser 1 - 24 av 1303 produkter