Informasjon

Nye produkter

Kostymer

Man blir aldri for gammel for kostymer om det er til temafester på jobben, karneval eller i private arrangementer. Her finner du alt fra fargerike grilldresser, abbadrakter til viking kostymer samt mye mer. Vi har ett solid utvalg under herre og damekostymer så her bør det være noe for enhver smak, i tillegg til egen avdeling for store størrelse...

Man blir aldri for gammel for kostymer om det er til temafester på jobben, karneval eller i private arrangementer. Her finner du alt fra fargerike grilldresser, abbadrakter til viking kostymer samt mye mer. Vi har ett solid utvalg under herre og damekostymer så her bør det være noe for enhver smak, i tillegg til egen avdeling for store størrelser.

I kategorien barnekostymer har vi prøvd og samle de mest populære antrekkene til utkledning som bl.a. dyrekostymer, pirat og prinsesse til de skumleste Halloween kostymer. Finner du ikke det du leter etter så finner vi det for deg da vi elsker utkledning og er stolte av å jobbe med noe som er så gøy!

Mer

Underkategorier

 • Kostymer barn

  Her har vi et meget godt utvalg i drakter og kostymer til skumle, snille, søte og morsomme barn!! Halloween kostymer, søte dyredrakter, romvesendrakter, prinsessekjoler, piratkostymer, ninjakostymer, klovnedrakter og superheltkostymer er bare noe av utvalget vi nevner! Med ett av disse morsomme antrekkene vil dere gjøre stor lykke på alt fra knask eller knep til tema bursdager eller morsomme karneval. Vi har utvalget av kostymer  til barn til de aller fleste anledninger, så hos oss vil du finne ett passende antrekk til festen!

 • Kostymer voksne

  Har du fantasien så har vi utvalget! Trenger du en munkedrakt, tyrolerantrekk, en stilig grilldress eller råtøft 80talls antrekk? Passer det bedre med drag queen kostyme eller en nonnedrakt? Sexy pilot kostyme eller en søt sykepleier uniform? Se hele vårt store utvalg av kostymer til voksne her!

 • Kostymer store størrelser

  Her i denne kategorien har vi samlet ett utvalg av kostymer i store størrelser innen forskjellige temaer. Hos oss i Partytime vil du finne alt fra den kjente 80 talls grilldressen, oktoberfest antrekk som lederhosen og tyrolerkjoler, Halloween kostymer i forskjellige skumle varianter, til de mest hensynsløse pirat temaer. Cowboy og indianer fester til ti årenes forskjellige særegenheter fra charleston og cancan til grease og kule hippier. Så er du på utkikk etter kostymer i store størrelser har vi utvalget fra XL / 6XL i enkelte tilfeller.

  NB: DENNE SIDEN VIL FORTLØPENDE BLI OPPDATERT MED NYE KOSTYMER!

per side
Viser 49 - 72 av 1426 produkter
Viser 49 - 72 av 1426 produkter