Informasjon

Nye produkter

Maskeradeball

Når du skal på maskeradeball eller antrekket ellers trenger å toppes med en maske så har vi et meget bredt utvalg å være stolte av! De lekreste maskerade øyemasker og venesiske herreøyemasker av meget høy kvalitet for maskeradeballet har vi! Skal du på halloweenparty har vi særdeles skremmende masker. Julenissemasker, dyremasker og mange flere f...

Når du skal på maskeradeball eller antrekket ellers trenger å toppes med en maske så har vi et meget bredt utvalg å være stolte av! De lekreste maskerade øyemasker og venesiske herreøyemasker av meget høy kvalitet for maskeradeballet har vi! Skal du på halloweenparty har vi særdeles skremmende masker. Julenissemasker, dyremasker og mange flere frister vi med så se hele vårt varierte utvalg!

Mer

Underkategorier

  • Øyemasker

    Skal du på maskeradeball? Se vårt gigantiske utvalg øyemasker! Her får du et stort utvalg øyemasker i gull, sølv, sort og hvitt pluss flere farger, masker med fjær, dyremasker venesisk herremaske og victoriansk maske for henne pluss mange flere å velge av!

  • Maskerade Klær og...

    Til maskeradefesten kan det være fint å ha en tidstypisk maskeradekappe som øker mystikken. Herrene kan fjonge seg med en rokokkoparykk mens damene gjør seg yndige med en fargerik boa – La spillet begynne!!

per side
Viser 1 - 24 av 51 produkter
Viser 1 - 24 av 51 produkter