Informasjon

Nye produkter

Mexico

Til ditt Mexico party har vi utvalget som sier fiesta!! Sombreroer, ponchokostyme, fiestavimpler, maracas, fiestagirlandere, lyslykter, mexicanerbart og el gauchohatt- Alt som får din fiesta til å sette fart!

Underkategorier

  • Meksikansk Kostyme

    Meksikansk kostyme og klær for deg som skal på eller arrangere en meksikans fest finner du på denne siden. Det er få ting vi forbinder mer med Mexico enn en skikkelig Poncho og Sombrero - hos oss finner du ett rikelig utvalg i både størrelse og fargevalg. I tillegg kan vi friste med gammeldagse damekostymer og mer relaterte meksikanske kjoler til ditt Mexico party! Så er du på utkikk etter meksikansk kostyme finner du det du leter etter her hos oss - ha en riktig god fest!

  • Sombrero og tilbehør

    Sombrero er ett absolutt must av hva man må ha til en ekte meksikansk fest. Vi fører små og store samt en kjempestor sombrero. I tillegg kommer man ikke unna en klassiske meksikansk bart for å gi ett så autentisk uttrykk som mulig. Som meksikansk dekorasjon og tilbehør har vi bl.a. mange forskjellig pinataer, maracas, Mexico girlander og mye mer får å få den meksikanske festen opp i stemning for store og små. Viva la Mexico!!

per side
Viser 1 - 24 av 65 produkter
Viser 1 - 24 av 65 produkter