Informasjon

Nye produkter

Morsomme tema

Her har vi samlet ett knippe med morsomme tema som vi håper vil inspirere og fenge til din temafest. Vi nevner gøyale Mexico fester med nachos og guacomole, klovne fester med utsminking og artige antrekk, show og dans glitter og glamour er en herlig kategori, for ikke å glemme de utallige festlige uniformene vi har - sjekk utvalget og bli inspir...

Her har vi samlet ett knippe med morsomme tema som vi håper vil inspirere og fenge til din temafest. Vi nevner gøyale Mexico fester med nachos og guacomole, klovne fester med utsminking og artige antrekk, show og dans glitter og glamour er en herlig kategori, for ikke å glemme de utallige festlige uniformene vi har - sjekk utvalget og bli inspirert. Vi har også morsomme antrekk innenfor tema jul og påske når den tiden er over oss. Vi håper du finner ditt utvalgte kostyme og tilbehør som gjør kvelden til uforglemmelig høydare.

Mer

Underkategorier

 • Mexico

  Til ditt Mexico party har vi utvalget som sier fiesta!! Sombreroer, ponchokostyme, fiestavimpler, maracas, fiestagirlandere, lyslykter, mexicanerbart og el gauchohatt- Alt som får din fiesta til å sette fart!

 • Steampunk

  Steampunk er en genre basert på sience fiction, gammeldagse dampmaskiner inkl den industrielle revolusjon. Fargene går mye i bronse, store briller og mekaniske urverk er ting som vil gå igjen under dette temaet. Dette er ett fantasifullt tema som har vunnet stor popularitet i de senere år. Vi har hele steampunk kostymer, briller, hatter og annet morsomt tilbehør. Ha en morsom fest med annerledes kostymer. 

 • Show, dans og revy

  Hei alle entertainere, skal dere sette opp ett show, en danse eller revy forestilling? Skal du kle deg ut for å passe inn i en oppsetning? Se da vårt alvorlig store utvalg av glittrende parykker, hatter, kostymer, hansker, øyemasker og flosshatter! Kom til oss for paljettjakke, gulljakke, rosa gallakjole og charlston hodefjær! Skal det være en paljettfrakk, en gullfrakk eller paljettkjoler eller kanskje en supersexy catsuit i gull? Vi har det og uendelig mye mer, så her kan virkelig the show go on!!

 • Klovn

  Hallo alle morsomme klovner! Det er vi som har klovnekostymet, klovneskoene, klovneparykker i mange festlige farger, klovnesløyfer og klovneslips og ikke minst klovnesminkesettet du trenger for å bli perfekt klovn! Til slutt så har vi også den superviktige klovnenesen, klovnerienes hellige gral!!

 • Uniformert

  Er tema Uniformert? Vi har så mange kule og fancy uniformer at her KAN virkelig alle få sitt!! Rå tøft FBI etterforskerkostyme, søte og sexy sykepleier, offiser, pilot og flyvertinnekostymer. Militære kostymer i mange fasonger, kokk og hushjelpkostymer og ikke å forglemme feit motorsyklist og diverse politikostymer pluss veldig mange flere, se hele vårt elleville utvalg her!

 • Jul

  Her har vi samlet alt hva du trenger til julebord, juletrefest og til selveste julenissen. Julenissekostymer, morsomme hatter til julebordet og jule engler til Santa Lucia. Skal du ha mange kostymer eller hatter, mye dekor eller julegaver, ta kontakt med oss for et juleaktig godt pristilbud.

 • Påske

  Kos dere til påske med appelsiner og godteri, påskeskirenn og utgjemte påskeegg. Hos oss finner dere de morsomste og søteste påskekyllingdrakter, hønehatter, hare og kaninkostymer til barn og ikke minst diverse superkule hare og kaninkostymer til voksne! Da gjenstår det bare å ønske riktig god påske i solveggen fra oss også venter vi i spenning på påskeharen!

per side
Viser 1 - 24 av 610 produkter
Viser 1 - 24 av 610 produkter