Informasjon

Nye produkter

Oktoberfest

Skal du på eller arrangere Tyroler oktoberfest har vi på Partytime et stort utvalg oktoberfest kostymer av mange forskjellige varianter innen lederhosen og tyrolerkjoler samt mye tilbehør for å gjøre oktoberfesten til en uforglemmelig kveld. I tilegg har vi et rikelig og variert utvalg som tyrolerhatter, tyrolerstrømper, parykker til herr und fr...

Skal du på eller arrangere Tyroler oktoberfest har vi på Partytime et stort utvalg oktoberfest kostymer av mange forskjellige varianter innen lederhosen og tyrolerkjoler samt mye tilbehør for å gjøre oktoberfesten til en uforglemmelig kveld. I tilegg har vi et rikelig og variert utvalg som tyrolerhatter, tyrolerstrømper, parykker til herr und fraulein, bukseseler til ølfestantrekket, Bavariakranser og morsomme ølkjølervarianter som holder din Bayer kald gjennom hele oktoberfesten! Kom til oss vi har alt av oktoberfest kostymer og tilbehør - Prost!!

Mer

Underkategorier

 • Oktoberfest kostymer dame

  Ønsker Heidi en unik og uforglemmelig oktoberfest med øl, prost og sauerkraut har vi på Partytime utvalget av oktoberfest kostymer for dame. Vi har alt fra lange tyrolersokker, tyrolerbluser, sexy tyrolershorts antrekk til de mer tradisjonelle lange oktoberfest kjoler med rikelig utringning for den litt frekke Heidi. Fullfør antrekket med en klassisk oktoberfest parykk for den perfekte tyrolske stil! Kom til oss, vi har komplett utvalg av oktoberfest kostymer for dame. Da gjenstår det for oss å ønske alle frauleiner en fuktig oktoberfest med bayer, pølse, sauerkraut og lette ben til ompa ompa musikk!

 • Oktoberfest kostymer menn

  Sannsynligvis de flotteste Bayer Tyrolerantrekk og oktoberfest kostymer for menn du kan finne! Se disse kostymenes kvalitet så skjønner du hvorfor du vil bli oktoberfestens utvalgte Hansi! Vi har tradisjonelle tyrolerantrekk med lederhosen av særdeles god kvalitet i forskjellige varianter og farger. Suppler Lederhausen med en av våre mange tyroler skjorter og tyroler hatter for å bli festens midtpunkt. Hvorfor ikke velge en tyroler ølhatt for å sikre deg oppmerksomheten fra de mange Heidiene på ølfesten! For den absolutt vågale Hansi har vi en Tyrolerkjole for herre som virkelig vil stå ut som ølfestens snakkis! Så oktoberfest kostymer for menn finner du her hos oss på Partytime - Vi elsker en god fest!!

 • Oktoberfest Hatter og...

  Oktoberfesten blir akkurat så gøy som den høres ut! Har du i tilegg skaffet den riktige tyrolerhatten, heidiparykken, knalle retrosokker til tyrolerantrekket, ja da må det bare bli en toppers oktoberfest! Velg i vei blant Bavariske hatter og tilbehør på siden her, det er vi som sikrer en velykket oktoberfest!!

 • Oktoberfest dekor

  Dekor til oktoberfesten får dere her! Pynt opp festlokalet med flott oktoberfest dekorasjon fra Partytime. Vi har alt fra Ballonger og tyrolerlanterne, oktoberfest girlandere og vimpler i blått og hvitt. I tilegg har vi ølfestskilt og bannere, ølfestvimpel og bayersk flagg, serpentiner i oktoberfest farger og veggdekor utformet som ølglass. Pynt opp med oktoberfest dekor så er festen i gang-prost!!

per side
Viser 1 - 24 av 154 produkter
Viser 1 - 24 av 154 produkter