Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Piratfest

Skal du på piratfest og ut på de syv hav å røve så er det vi som har utstyret du trenger som sjørøver! Pirat kostymer til han og henne pluss piratkostymer til barna. Dekor som piratflagg, piratballonger, skattekiste og gullmynter, oppblåsbar skattekiste med kjølefunksjon til piratdrikken setter stemningen! Tilbehør som pirathatt, piratbandana og...

Skal du på piratfest og ut på de syv hav å røve så er det vi som har utstyret du trenger som sjørøver! Pirat kostymer til han og henne pluss piratkostymer til barna. Dekor som piratflagg, piratballonger, skattekiste og gullmynter, oppblåsbar skattekiste med kjølefunksjon til piratdrikken setter stemningen! Tilbehør som pirathatt, piratbandana og pirattørkle, piratsverd med tilhørende øyelapp og ikke minst piratkrok hører med for enhver pirat med respekt for yrket! Obs: Vi på Partytime skaffer ikke piratskip, det må piratgjengen borde selv..

Mer

Underkategorier

 • Pirat Kostymer barn

  Alle tøffe piratbarn kan skaffe sine rå barske (og litt søte!) pirat kostymer hos oss. Vi har pirat kostymer for både de tøffeste jenter og gutter som hører hjemme på de syv hav! Heis flagget og sett kursen for det åpne hav. 

 • Pirat Kostymer voksne

  Splitte mine bramseil her var det mye flotte pirat kostymer til voksne! Vi har pirat kostymer til herre og dame, alt fra den fæleste pirat til den skjønneste av pirat frøkner, så gå ikke glipp av noe her!

 • Pirat Tilbehør

  Alle pirater med respekt for seg selv og yrket går for de flotteste hatter, piratsverd, øyelapp, bandana, piratbart, piratkrok, muskedunder, piratskjegg, piratstrømpebukse for henne og mye mer flott som piratparykk og piratstøvler når piratantrekket skal toppes max!!

 • Pirat Dekor

  Til piratfesten dekorerer man med tøffe piratflagg og piratgirlandere. Piratballonger, skattekiste, gullmynter, borddekor som kopper, tallerker, duk, servietter med piratdekor gjør stor lykke. Se hele vårt utvalg innen dekor for pirater, bestill ett større kvanta og få en pirataktig god pris!

per side
Viser 1 - 24 av 122 produkter
Viser 1 - 24 av 122 produkter