Informasjon

Nye produkter

Politi og Fange

Er du selveste gangstersjefen, ønsker du å bli tatt til fange eller er det du som er politiet og som tar gangstersjefen til fange? Da har vi utvalget i kostymer og tilbehør for deg! Gangsterhatter og gangsterkostyme, fangedrakt til han og sexy fangedrakt til henne pluss fangedrakter også for de minste. Fbi etterforsker kostyme, blått politidame ...

Er du selveste gangstersjefen, ønsker du å bli tatt til fange eller er det du som er politiet og som tar gangstersjefen til fange? Da har vi utvalget i kostymer og tilbehør for deg! Gangsterhatter og gangsterkostyme, fangedrakt til han og sexy fangedrakt til henne pluss fangedrakter også for de minste. Fbi etterforsker kostyme, blått politidame kostyme, politiskilt og håndjern, alt dette hører med. Se hele vårt mangfoldige utvalg innenfor temaet gangster-politi-fange her!

Mer

Underkategorier

  • Politi og Fange Kostymer

    Kostymer til alle aktører innenfor lovens næringskjede har vi! La han være god cop og henne sexy bad cop med våre snasne politi kostymer! Vær en feit outlaw biker, gangsterpimp, hot fangekvinne i fangedrakt, grandios mafiasjef, fbi etterforsker, eller hvorfor ikke ta den helt ut og vær en hot stripper politimann. Ser du etter politi og fange kostymer finner du det her hos oss - god fest!

  • Fange og politi tilbehør

    Finn det fange og politi tilbehør du trenger for å få komplimentert ditt image som gangster, fange eller politi! Pistoler, gangsterhatter, politiskilt, håndjern, gangstersigar – Du ønsker, vi ordner det meste for duknakkede fanger, hardbarkede gangstere og tøffe politifolk her!

per side
Viser 1 - 24 av 46 produkter
Viser 1 - 24 av 46 produkter