Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Populære Tema

Her har vi samlet ett knippe av de mest populære temaer som aldri går av moten! Cowboy og indianer pluss politi og skurk er klassikere, det samme er pirat/sjørøverparty. En helkveld i ølkjelleren på tyrolerparty eller ett vått utdrikkingslag er priceless… Men ingenting er så kos som jul!

Underkategorier

 • Cowboyfest

  En blir aldri for gammel til å leke cowboy og indianer, så skal du på eller arrangere en cowboyfest finner du alt av cowboyutstyr som kostymer til damer og herrer og små ville vesten innbyggere, til alt av tilbehør og dekor til pynt av festen: Sheriff, cowboy, revolvermann eller Saloontøs - valget er ditt!!  Kom til oss for morro for små og store festuser!

 • Indianerfest

  Ugh ugh store høvding og Månestråle i tipien! Enten du er Sitting Bull, Geronimo eller lett på tå indianer dame, kusinen til Månestråle finner du alt du trenger til indianerfesten av kostymer og indianer utstyr her hos oss. Indianerne var de opprinnelige amerikanerne og er en utrolig viktig del av kulturen rundt nybyggertiden og det ville ville vesten og derfor en fargerik og naturlig del når det skal arrangeres indianerfest. Kjør på med fargerike antrekk, fjærpynt på hode, indianerkniv i slira, tromme og den rette krigsmalingen fra Grimas og du er klar for dans rundt bålet. Husk at inntak av ildvann hjelper på moralen før tokt mot blekansiktene - Ved Manitu!

 • Hawaii Caribbean Party

  Tropisk med farger og latino/reggae-musikk. Palmer og sandstrender, kokosnøtter og frukt i massevis, hete kvelder med masse lys og fargeglade paraply-drinker Klær/utstyr: · Hula hula skjørt · Blomsterkrans · Palmeblader · Kropps- og ansiktsminke for sommerfugler, palmer, sol osv Dekorasjon til lokale: -Lysranker med frukt, stjerner, hjerter og lignende til tak og vegger -Bambusstaver -Blomstergirlander, palmegirlander -Papegøyer -Ballonger -Sol -Blomster, store og små -Lyssetting av lokale med prof diskoteklys -Hjerte- og strernelamper Effekter: -Neonlysstenger, liten og stor, til drinker osv -Neon selvlysende rørepinne -Coctail-pynt som for eksempel paraplyer -Palmer -Drinker med sydhavsfrukter, Tequila Sunrise, Kokosnøttdrink osv Show · Magedanser · Sambadansere · Levende Caribbean musikk · DJ med latino inspirert musikk.

  Under finner du alt du trenger til en vellykket Hawaii-fest! Lykke til!

 • Oktoberfest

  Skal du på eller arrangere Tyroler oktoberfest har vi på Partytime et stort utvalg oktoberfest kostymer av mange forskjellige varianter innen lederhosen og tyrolerkjoler samt mye tilbehør for å gjøre oktoberfesten til en uforglemmelig kveld. I tilegg har vi et rikelig og variert utvalg som tyrolerhatter, tyrolerstrømper, parykker til herr und fraulein, bukseseler til ølfestantrekket, Bavariakranser og morsomme ølkjølervarianter som holder din Bayer kald gjennom hele oktoberfesten! Kom til oss vi har alt av oktoberfest kostymer og tilbehør - Prost!!

 • Utdrikningslag

  Har du blitt utvalgt til å være forlover og skal arrangere utdrikkingslag? Hos oss får du kostymer og passende tilbehør! Kle ut den vordende brudgom i et festlig pølsebrød, pizza, eller ølflaskekostyme. Bruden kan få et T-skjorte med miniskjørt utdrikkingslagkostyme, pynt henne med flosshatt med brudeslør og Bride to be strømpebånd. Vi har festlig tilbehør som håndjern med pels, ølhjelm og dyrehatter. Ha ett fantastisk morsomt lag som alle vil huske!

 • Piratfest

  Skal du på piratfest og ut på de syv hav å røve så er det vi som har utstyret du trenger som sjørøver! Pirat kostymer til han og henne pluss piratkostymer til barna. Dekor som piratflagg, piratballonger, skattekiste og gullmynter, oppblåsbar skattekiste med kjølefunksjon til piratdrikken setter stemningen! Tilbehør som pirathatt, piratbandana og pirattørkle, piratsverd med tilhørende øyelapp og ikke minst piratkrok hører med for enhver pirat med respekt for yrket! Obs: Vi på Partytime skaffer ikke piratskip, det må piratgjengen borde selv..

 • Politi og Fange

  Er du selveste gangstersjefen, ønsker du å bli tatt til fange eller er det du som er politiet og som tar gangstersjefen til fange? Da har vi utvalget i kostymer og tilbehør for deg! Gangsterhatter og gangsterkostyme, fangedrakt til han og sexy fangedrakt til henne pluss fangedrakter også for de minste. Fbi etterforsker kostyme, blått politidame kostyme, politiskilt og håndjern, alt dette hører med. Se hele vårt mangfoldige utvalg innenfor temaet gangster-politi-fange her!

 • Dyr

  Å kle seg ut som dyr er noe av det morsomste en kan gjøre! Vi har et veldig bredt utvalg dyrekostymer og tilbehør fra dyrelivet. Mus, katt, hund, bjørn, papegøye, ku, hane og veldig mange flere er representert. Se hele utvalget av dyr her!

per side
Viser 1 - 24 av 1077 produkter
Viser 1 - 24 av 1077 produkter