Informasjon

Nye produkter

Ridder, Zorro

For den ridderlige som beskytter de små og svake har vi flere ridderkostymer å velge imellom, kongelig ridder eller middelalder ridderkostymer både til voksen og barn! Ridder løvehjertekostyme og jomfruridderkostyme er i særdeleshet flotte! For tilhengere av Zorro og Robin Hood har vi også kostymer som passer til temaet. Riddere får også nødvend...

For den ridderlige som beskytter de små og svake har vi flere ridderkostymer å velge imellom, kongelig ridder eller middelalder ridderkostymer både til voksen og barn! Ridder løvehjertekostyme og jomfruridderkostyme er i særdeleshet flotte! For tilhengere av Zorro og Robin Hood har vi også kostymer som passer til temaet. Riddere får også nødvendig tilbehør som støvler, macheter, sverd, kårde, hjelmer og ridderhette her!

Mer

Underkategorier

  • Ridder og jomfru kostymer

    Se disse flotte ridder og jomfru kostymene for både voksne og barn! Zorro og Robin Hood får selskap av banditt kvinner og ridder jomfruer pluss en og annen barneridder!

  • Ridder dekor og tilbehør

    En ridder trenger sitt sverd, Zorro må ha sin kårde! Det og ridderhetter, ridderskjorte, ridderhjelm, diverse sverd, støvler og mer har vi. Sjekk vårt utvalg her!

per side
Viser 1 - 24 av 48 produkter
Viser 1 - 24 av 48 produkter