Katalog

Tilgjengelig

Informasjon

Nye produkter

Sminke

Vi fører Grimas sminke. Vannbasert teatersminke med profesjonell kvalitet til ansikt og kropp. 
Grimas er A-merket, og overholder gjeldende sikkerthets- og sunnhetskrav brukes av proffesjonelle over hele verden

Underkategorier

 • Grimas teatersminke

  Grimas teatersminke. Vannbasert teatersminke med profesjonell kvalitet til ansikt og kropp. Grimas er A-merket, og overholder gjeldende sikkerthets- og sunnhetskrav. Grimas teatersminke er effektfull og flott til teater, cosplay, fremvisninger/skuespill, pluss til pop og rock konserter.

 • Make up for enklere...

  Her har vi make up for de virkelig avanserte! Spesial effekter innen horror som illustrerer Frankenstein hals, blodige kutt, avskåret strupe, grønn ekkel hud, vampyrbitt i halsen, vampyrsminke, skuddhull og bruddskader for bare å nevne noe. Horribelt og naturtro!

 • Tilbehør til make-up

  Vi har tilbehøret til make up påføringen! Mårhårpensel i flere bredder, engangssvamper, skjeggstubbsvamp, spatel og emballasje for sminkeoppbevaring!

 • Øyevipper og negler

  Lange øyevipper og negler må hun ha for å synes! Kan vi friste med lange øyevipper i regnbue eller metallic farger, lim til øyevipper, lange fingernegler og øyevipper i glittrende sølv? Øyevipper for teater og underholdning først og fremst!

 • Grimas teaterblod

  Grimas lager teaterblod for flere settinger! Blod til å helle på flater eller kroppsdeler, blodpasta for å illustrere gamle sår og skrubbsår, blod som ikke tørker slik at det beholder glans og ikke minst blodkapsler som tygges slik at blodet renner ut av munnen, creepy...Kjøp Grimas teaterblod for den beste/blodigste effekten til halloween, teater, rock og annen blodig framferd!!

 • Bøker for enklere...

  Her kan alle sminke, teater, spesialeffekt, halloween og rollespill interesserte sette seg inn i teknikker som kreves for riktig og effektfull bruk av sminke for å virkelig lage troverdige karakterer! Les og lær forskjellen på bra og eksepsjonelt bra i våre bøker for enklere sminkearbeid!

per side
Viser 1 - 24 av 188 produkter
Viser 1 - 24 av 188 produkter