Informasjon

Nye produkter

Tilbud

20 talls klær (Charleston)

Til det swingende 20 tallets tidsånd trengs det frekke charleston og can-can antrekk, 20 tallet var den tiden da vi gikk inn i den moderne tidsalder da det ble populert for damene med kort hår og kraftig sminke, piker kunne både røyke og drikke samt råkjøre med bil. De kastet seg ut i hemningsløs foxtrot og charleston og brukte penger på unyttig...

Til det swingende 20 tallets tidsånd trengs det frekke charleston og can-can antrekk, 20 tallet var den tiden da vi gikk inn i den moderne tidsalder da det ble populert for damene med kort hår og kraftig sminke, piker kunne både røyke og drikke samt råkjøre med bil. De kastet seg ut i hemningsløs foxtrot og charleston og brukte penger på unyttige ting som kino og silkestrømper. Partytime.no har samlet et knippe 20 talls klær som illustrerer denne perioden, fra can-can kjoler, 20 talls flapper, høyhelte charleston sko til boa, pannebånd og lange sigarettmunnstykker. Er temaet 20 tallet finner du 20 talls klær og tilbehør her hos oss. 

Mer

Underkategorier

  • 20 talls kostymer

    Til ett swingende 20 talls party har vi ett knippe av de mest stilige 20 talls kostymer fra denne litt rampete tidsepoken hvor pikene var vesentlig mer utagerende enn de tradisjonelt hadde vært tidligere. Her må du velge om du ønsker å være showets midtpunkt i en can-can kjole, ett frekkt moulin rouge antrekk, burlesque dame eller stille i en tidsriktig elegant charleston kjole gjerne med en tidsriktig hatt og tilbehør. Så er dette festens tema, finner du tidsriktige 20 talls kostymer hos oss på swingende Partytime!

  • Tilbehør til 20 talls

    Fest med stil som de gjorde det da bestemor var ung eller kanskje litt eldre!! Vi har 20 talls tilbehør som håndvifte og sigarettholder, fjærboaer som var hyppig brukt på denne tidsperioden for å heve elegansen. Vi har også flosshatt på bøyle og ikke minst tidsriktige sko for å gjøre antrekket komplett. Er det noe vi på Partytime kan så er det å danse can-can, eller aller helst skaffe tilbehør til can-can og charleston tema festen!

per side
Viser 1 - 24 av 80 produkter
Viser 1 - 24 av 80 produkter