Informasjon

Nye produkter

70 talls klær (Disco)

Hei alle Disco Larry`s og Dancing queen`s! Skal du ut på disco må du stoppe innom her for å sjekke ut vårt varierte og gøyale utvalg av 70 talls klær og disco kostymer. Dette var perioden med slengbukser, høye krager, glinsende farger og stort hår. Dette var en periode da man elsket utagerende kostymer med mye sleng i raske danseben, vi har alt ...

Hei alle Disco Larry`s og Dancing queen`s! Skal du ut på disco må du stoppe innom her for å sjekke ut vårt varierte og gøyale utvalg av 70 talls klær og disco kostymer. Dette var perioden med slengbukser, høye krager, glinsende farger og stort hår. Dette var en periode da man elsket utagerende kostymer med mye sleng i raske danseben, vi har alt fra Abba drakter og Saturday Night Fever disco dresser til sleng bukser og disco skjorter. Skal du vrikke deg igjennom en natt på Studio54 finner du 70 talls klær og disco kostymer som passer denne kvelden her hos oss!! 

Boogie all night long!!

Mer

Underkategorier

  • 70 talls Kostymer

    På Partytime finner disco kongen og dronningen ett variert utvalg innenfor kategorien 70 talls og disco kostymer. La oss nevne paljett glitterkjoler til den ekte disco diva, flotte disco dresser og super trooper Abba drakter, glinsende gullfargede tettsittende antrekk med rikelig sleng i benene er vel selve symbolet på denne utsvevende perioden. Så er du på utkikk etter 70 talls kostymer finner du alt du trenger hos oss!

  • Tilbehør til 70 talls...

    Det er få ting som hever ett kostyme mer enn riktig tilbehør som for eksempel Disco Larry`s brune sveis med bart - dette vil helt klart sette igang lattermusklene hos de øvrige festdeltakere. Kjinnskjegg, platåsko og parykker i sterke farger er noe av må ha tilbehøret til 70 talls klær og disco kostymet. Husk glitter og stæsj og ha en rockfull kveld med mye morro, God fest!!

  • 70 talls og Disco dekor

    For den rette disco stemning kreves den rette 70 talls og disco dekor. Hva med en glittergardin i metallic til vegger og døråpninger, glitterkuler, speilkuler, disco lysrør for en stemningsfull atmosfære. Eller hva med disco flagg og plakater som stemningshevere? Ha en strålende kveld på dansegulvet!! P.s: husk Boney M på juke boksen!

per side
Viser 1 - 24 av 196 produkter
Viser 1 - 24 av 196 produkter