Informasjon

Nye produkter

50 talls klær (Grease)

Vi har et snasent utvalg av 50 talls klær og Grease kostymer som fenger 50 talls tidskoloritten: Alt fra Rock`n`roll skjørt og polkadot kjoler, tidsriktige parykker til bukseseler som holder høyvanns buksene på plass og viser de legendariske hvite sokker! Pink lady jakke, T-Birds jakke og Grease parykk for de som ønsker kostymer fra denne fantas...

Vi har et snasent utvalg av 50 talls klær og Grease kostymer som fenger 50 talls tidskoloritten: Alt fra Rock`n`roll skjørt og polkadot kjoler, tidsriktige parykker til bukseseler som holder høyvanns buksene på plass og viser de legendariske hvite sokker! Pink lady jakke, T-Birds jakke og Grease parykk for de som ønsker kostymer fra denne fantastiske filmen. Eller trenger du kanskje ett pianoslips eller en bowlerhatt for å gjøre 50 talls stilen komplett? Det glade 50 tallet med rocke musikk, store amerikanske biler, brylkrem Harryer og rocke Doriser i store skjørt er verdt å feire. 50 talls klær og Grease kostymer finner du hos oss!

Grease Lightning!!

Mer

Underkategorier

  • 50 talls kostymer

    La det swinge med våre morsomme og tidsriktige 50`talls kostymer! Pink lady jakke eller helt antrekk, polkadot kjoler, rock n`roll skjørt og amerikansk college jakke er alle verdige tidstypiske antrekk for 50`tallets sorgløse og muntre periode! Kle deg ut som Sandy eller Danny fra Grease med tidsriktige 50 talls kostymer fra vårt rock n`roll utvalg, vi har både T-Birds jakken og Pink lady jakken for de som skal være med i den legendariske gjengen fra Grease!

  • Tilbehør til 50 talls

    Her kan rockedamer få Sandy parykk, Rocke Pelle kan få buksesele og pianoslips. Ankelsokker og Grease briller topper 50`talls følelsen for damene, pluss på med en pin-up parykk så blir det komplett. Herremenn kan få bowlerhatt og hvite hansker pluss Poirot bart så klart!

per side
Viser 1 - 24 av 66 produkter
Viser 1 - 24 av 66 produkter