Informasjon

Nye produkter

 • Fylt Kalkunhatt
  Fylt Kalkunhatt

  Den største gave du kan gi er å glede andre, det gjelder selvsagt også å...

  Kr. 193
 • Polstrede Englevinger Gull
  Polstrede Englevinger Gull

  Gylne englevinger til jul og Lucia pluss andre temafester der uskyldens...

  Kr. 228
 • Nissemors Luksusdrakt
  Nissemors Luksusdrakt

  Luksusdrakt til nissemor som kun fortjener det beste:) Et fantastisk...

  Kr. 944
 • Tversover Gull Med Lys
  Tversover Gull Med Lys

  Hva er vel tøffere enn en gullfarget tversover med blinkende lys til...

  Kr. 104
 • Nyttårskjole Str. Medium
  Nyttårskjole Str. Medium

  Kul nyttårskjole som bare finnes i damestr. Medium, kan passe også for...

  Kr. 419
 • Sort Damesjakett
  Sort Damesjakett

  Stilig sjakett til dame som passer ypperlig til nyttårsfeiring, bryllup,...

  Kr. 419
 • Sort Herresjakett
  Sort Herresjakett

  Nyttårsparty? Show og revy? bryllup? eller bare generelt PartyTime - Her...

  Kr. 419
 • Juletre Damekostyme
  Juletre Damekostyme

  Søt og morsom julekjole med tilhørende hatt, et ordentlig morsomt...

  Kr. 524

Tilbud

60 talls klær (Hippie)

Har du en indre 60 talls Hippie i deg eller skal du på eller arrangere et groovy 60 talls party? Vi har ett riktig glorete utvalg av 60 talls klær og hippie kostymer som tar deg tilbake til Woodstock og flowerpover perioden! Hos Partytime.no fikser vi  de feteste hippie antrekkene for både hippie chicks og slække hippie dudes, vi nevner alt fra ...

Har du en indre 60 talls Hippie i deg eller skal du på eller arrangere et groovy 60 talls party? Vi har ett riktig glorete utvalg av 60 talls klær og hippie kostymer som tar deg tilbake til Woodstock og flowerpover perioden! Hos Partytime.no fikser vi  de feteste hippie antrekkene for både hippie chicks og slække hippie dudes, vi nevner alt fra psykedeliske kjoler og blomstrete skjorter og dresser til parykker og tidsriktige støvletter. vi har ett rikelig utvalg av dekor som setter den rette peace & love stemningen og øker din mojo til nye svimlende høyder - se vårt store utvalg av 60 talls klær og hippie kostymer her hos oss!!

 Peace & Love, far out man!!!

Mer

Underkategorier

 • 60 talls Kostymer

  Hippie, freak, peace & love elsker eller kanskje en drag queen? Uansett hva dine preferanser er så har vi 60 talls og hippie kostymer for deg!! Slengbukser, funky skjorte, blomstrete kjoler eller ett swingkostyme er kanskje det du trenger? Kom til oss, det er vi som har de knalleste 60 talls kostymer fra bl.a. hippie kjolene til blomstrete jumpsuits for herrer du ønsker deg. I denne perioden var også kongen selv, Elvis kjent for sine drakter - disse finner du også hos oss.

 • 60 talls Tilbehør

  For å toppe antrekket ditt har vi ett stort utvalg tilbehør som gir deg den rette 60 talls vibben! Hva sies om kinnskjegg, midtskill parykker med tilhørende stilige barter, eller lange hippie parykker? Kanskje trenger du et helt hippie kit, eller har du sans for Elton John? Da har vi fett med 60 talls tilbehør, her er utvalget for deg med fred i sinnet og plenty kjærlighet både utvendig og innvendig.

 • 60 talls Dekor

  Pynt opp med fet 60 talls dekor som har den riktige tidsånden: Peace banner og hippie girlander. Vi har også flotte papirlykter, hippie ballonger, hele dedikerte hippie papp service, bannere og mer 60 talls dekor, enkelt og meget effektfullt til svingende 60`s partyer og groovy hippier!

per side
Viser 1 - 24 av 170 produkter
Viser 1 - 24 av 170 produkter