Informasjon

Nye produkter

30 talls klær (Mafia)

30 tallet er kjent for den store depresjonen og ble kalt på Norsk for de harde trettiåra, børskrakket i 1929 markerte ofte starten på depresjonen. Kombinert i USA med forbudstid for alkohol skapte det grobunn for gangster og mafia aktiviteter som livnærte seg godt i denne perioden og som hadde en flamboyant klesstil. Vi har prøvd å samle ett utv...

30 tallet er kjent for den store depresjonen og ble kalt på Norsk for de harde trettiåra, børskrakket i 1929 markerte ofte starten på depresjonen. Kombinert i USA med forbudstid for alkohol skapte det grobunn for gangster og mafia aktiviteter som livnærte seg godt i denne perioden og som hadde en flamboyant klesstil. Vi har prøvd å samle ett utvalg av 30 talls klær og mafia kostymer som representerer perioden. Vi har de velkjente stripete mafia dressene til tidsriktige gangsterhatter. Så er temaet 30 talls klær og mafia kostymer håper vi IL CAPO TUTTI CAPI finner det han leter etter her!

Mer

Underkategorier

  • 30 talls kostymer

    Er du på utkikk etter 30 talls kostymer er det lett å la seg rive med og inspirere av de typiske gangster dressene fra denne perioden. Her finner du både dresser og kjoler til både Bonnie and Clyde. Er du av den mere utagerende humoristiske og vågale sorten, frister vi med kostyme som feit biker eller feit gangster som helt sikkert vil få igang lattermuskulaturen hos dine felles festdeltagere. Ha en kriminellt god fest i 30 talls kostymer fra Partytime.

  • Tilbehør til 30 talls

    Mafiosos er viden kjent for sine fete sigarer og utpregede hatter som vil være ett absolutt must for å komplimentere ett typisk antrekk fra denne perioden. Vi har også sigarett holdere, tynne gangsterbarter og skulder hylster til gønnern, alt som ekte gangstere må ha. Så tilbehør til 30 talls finner du ett morsomt utvalg av her!

per side
Viser 1 - 24 av 42 produkter
Viser 1 - 24 av 42 produkter