Temafester

Katalog

Informasjon

Nye produkter

Temafester

Det finnes knapt noe så gøy som en vellykket temafest med morsomme kostymer, det er noe alle husker og snakker om lenge etterpå! Sjekk ut det store spennet av variasjoner innenfor temaer, årstall, epoker, yrker, høytider og mye mer der vi leverer varene som gjør din temafest helt eksepsjonell !!

Underkategorier

 • Populære Tema

  Her har vi samlet ett knippe av de mest populære temaer som aldri går av moten! Cowboy og indianer pluss politi og skurk er klassikere, det samme er pirat/sjørøverparty. En helkveld i ølkjelleren på tyrolerparty eller ett vått utdrikkingslag er priceless… Men ingenting er så kos som jul!

 • Årstall

  Glem nåtiden, det var i gode gamle dager det var kult! Er du en skikkelig rocke Pelle med bryl i håret og Elvis på 45` . Synes du alting går for fort og at håret skal være langt og henge ned? Eller er Pat Sharp`s hockeysveis den flotteste noensinne? Da har vi de respektive årstallene for dere å dykke inn i – Gøy!!

 • Tidsepoker

  Her har vi samlet alt til de historisk interesserte. Vi på Partytime kan ikke arrangere tidsreiser men vi kan tilby kostymer og rålekkert tilbehør slik at du passer inn i tidskoloritten perfekt. Se alt vi har å tilby, her er det noe for enhver!!

 • Morsomme tema

  Her har vi samlet ett knippe med morsomme tema som vi håper vil inspirere og fenge til din temafest. Vi nevner gøyale Mexico fester med nachos og guacomole, klovne fester med utsminking og artige antrekk, show og dans glitter og glamour er en herlig kategori, for ikke å glemme de utallige festlige uniformene vi har - sjekk utvalget og bli inspirert. Vi har også morsomme antrekk innenfor tema jul og påske når den tiden er over oss. Vi håper du finner ditt utvalgte kostyme og tilbehør som gjør kvelden til uforglemmelig høydare.

 • Andre morsomme tema

  Se alt det kule vi har her da! Her er det så mye snasent å velge imellom at tennene løper i vann! Vi nevner: kongelige, punch drunke boksere, kjendiser, ting til nyttårs party, pluss noen aldeles fjonge bunnyer. Ta et dypdykk i våre morsomme tema utvalg her!!

per side
Viser 1 - 24 av 2522 produkter
Viser 1 - 24 av 2522 produkter