Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Tidsepoker

Her har vi samlet alt til de historisk interesserte. Vi på Partytime kan ikke arrangere tidsreiser men vi kan tilby kostymer og rålekkert tilbehør slik at du passer inn i tidskoloritten perfekt. Se alt vi har å tilby, her er det noe for enhver!!

Her har vi samlet alt til de historisk interesserte. Vi på Partytime kan ikke arrangere tidsreiser men vi kan tilby kostymer og rålekkert tilbehør slik at du passer inn i tidskoloritten perfekt. Se alt vi har å tilby, her er det noe for enhver!!

Mer

Underkategorier

 • 1001 natt / Arabisk/...

  Her er det orientalsk, arabisk, persisk og generelt Østen som gjelder. En del av historiene i 1001 natt er bla hentet fra Kina, Istanbul, Egypt og Iran, og det snakkes om sultaner, trollmenn, harem osv.

  De arabiske eventyrene du finner i 1001 natt kan spores helt tilbake til 800 år e kr da de verserte på folkemunne. Rundt 970 e kr ble de systematisert av Abu Abd-Allah Muhammed el-Gashjigari, og verket kom ikke til Europa før 1700 tallet. Franskmannen Galland omsatte boka, og la til 10 nye fortellinger, bla Alladin og lampen og Ali Baba og de 40 røvere.

 • Middelaldertiden

  Er du blitt født til feil tidsepoke og føler deg mer vel i middelaldertiden blant riddere, skjønne jomfruer, gotiske kristne og noe skremmende bødler? Kom til oss for ditt neste kostyme så passer du rett inn! Vi har middelalder konge og dronning kostymer, slottsfrøken og middelalderridder kostymer, warlord og skotsk kriger kostymer, vampyrdronning og blodig middelalderbøddel kostymer. Her er noe for alle preferanser

 • Prest, Nonne, Munk,...

  Ut å utføre kirkens gode gjerning? Vi har kors, munke drakt og nonne kostymer, prest og pave kostymer, sort og rødt kardinal kostyme, preste frakk og gospelkostyme. Vi ordner kostyme som selveste messias og selvsagt har vi sexy nonnekostyme!!

 • Ridder, Zorro

  For den ridderlige som beskytter de små og svake har vi flere ridderkostymer å velge imellom, kongelig ridder eller middelalder ridderkostymer både til voksen og barn! Ridder løvehjertekostyme og jomfruridderkostyme er i særdeleshet flotte! For tilhengere av Zorro og Robin Hood har vi også kostymer som passer til temaet. Riddere får også nødvendig tilbehør som støvler, macheter, sverd, kårde, hjelmer og ridderhette her!

 • Romersk/Gresk/ Egypt

  Romerske keisere, greske guder faraoer og alle undersåtter her er kostymer og tilbehøret som bare må med!! Romerske hjelmer, togakostyme, gladiatorhjelm, rustning, oldtidssandaler, kleopatras smykkesett, stridsøkser, greskbladkrans eller faraos hodepynt, Vi har det!

 • Vikingfest

  Føler du hverdagens trivialiteter tynge, føler du vikingblodet bruse uten å få utløp? Kanskje du trenger en vikingfest eller ett Blot (vikingparty!!) som de gjorde det på Tor og Odins tid! Vi har viking kostymer til utkledning til han og henne så beintøffe at de skjelver i Valhall! Vikinghjelmer med horn, gamle sverd, fletteparykk og vikingbart må også med. Til slutt: Se vårt vanvittige oppblåsbare Obelixkostyme!

 • Steinalder - Huleboer

  Ekte steinalder huleboere bruker klubba, De pynter seg også med offerets knokler! Er du en mer fredelig steinalder huleboer look alike så har vi plastklubber og plastknokler så du ikke trenger å skade noen!

per side
Viser 1 - 24 av 283 produkter
Viser 1 - 24 av 283 produkter