Informasjon

Nye produkter

Til Bords

Lag en uforglemmelig fest når du inviterer til bords. Vi har duker, papptallerkener og kopper, servietter, borddekor og pynt. For både den store fest aftenen, Det kule kjendis partyet og til barneselskapet finner du masse gøy hos oss!

Underkategorier

 • Bord Dekor og Pynt

  Pynt bordet max!! Serpentiner, konfetti, dekorlanterner, roseblader, glitterstjerner, bursdagspynt og babyshowerpynt, bannere av mange slag, morsomme duker, partyhatter, servietter med mer. Bare kjør på for vi har bord dekor og pynt så det holder!

 • Cocktailflagg

  Pynt dine kaker, snitter eller småretter med cocktailflagg! Feire USA, Mexico, tropisk, pirater eller riddere ,party eller til og med Sverige med eget dedikert cocktailflagg! Kjør på og heis cocktailflagget til topps!!

 • Duker

  Vi har mange kule duker tilpasset bursdag, fest og andre tilstellinger i mange flotte farger. Se våre barnebursdagsduker, konfirmasjons duker eller dåps duk, hjerteduk til den romantiske, st.patrick duk og våre meget flotte ensfargede duker!

 • Papptallerkener og kopper

  Trenger festen papptallerkener og kopper kan du søke her i vårt store utvalg. Til temafester, bursdager, jul og nyttår, bryllup og konfirmasjon finnes passende pappkopper og papptallerkener hvis du ønsker å gjøre det enkelt og samtidig stilig!

 • Servietter

  Følg opp festens tema med tilpassede servietter som virkelig er flotte og morsomme! Vi nevner i fleng: Bursdagservietter, babyshowerservietter, partyservietter, halloweenservietter, enhjørning eller prinsesseservietter, juleservietter og mange flere, Se alt i utvalget nedenfor!

per side
Viser 1 - 24 av 252 produkter
Viser 1 - 24 av 252 produkter