Informasjon

Nye produkter

Tilbehør

Vi har vanvittig mye og variert tilbehør som løfter kostyme, antrekket eller festen til øverste divisjon! Kom til oss for snasne parykker, fancy flosshatter, flott pyro og veldig mye mer – se alt her!

Underkategorier

 • Tilbehør til kostymer

  Vi har alt tilbehøret til kostyme du trenger for å virkelig treffe Temafestens ånd! En lekker bart, classy smykker, løstenner- Her får du sikret deg å bli i 100% party modus. Sjekk ut vårt flotte utvalg!

 • Hatter og hodeplagg

  Vil du toppe smokingen med en flosshatt? Eller har du kanskje mer spesifikke hatte-behov? Sjekk ut vårt enorme utvalg innenfor hatter, hodeplagg til din neste temafest. Her er det bare fantasien som setter grenser og en kul hatt fremhever antrekket og kostymet! Husk så lenge hatten passer....

 • Maskeradeball

  Når du skal på maskeradeball eller antrekket ellers trenger å toppes med en maske så har vi et meget bredt utvalg å være stolte av! De lekreste maskerade øyemasker og venesiske herreøyemasker av meget høy kvalitet for maskeradeballet har vi! Skal du på halloweenparty har vi særdeles skremmende masker. Julenissemasker, dyremasker og mange flere frister vi med så se hele vårt varierte utvalg!

 • Parykker

  En parykk vil alltid være prikken over i-en til ethvert antrekk og temafest. Vi har et meget bredt utvalg parykker for de fleste behov og temaer som vil heve inntrykket og gjøre deg til festens midtpunkt. Punker, Prinsesse og alt imellom, sjekk vårt store utvalg av parykker til utkledning her og la deg inspirere!

 • Masker

  Her er utvalget i de sprøeste og villeste masker som tenkes kan til utkledning! Halloween masker grusomme som få, nisse masker, morphmasker, maskerade masker, forskjellige dyre masker, skumle klovnemasker eller kanskje en gammel hekse maske - de går aldri av moten . Her finner man en maske for enhver smak og til de fleste temafester og karneval. Se vårt meget store utvalg!

 • Oppblåsbar

  Vi har ett flott og variert utvalg i oppblåsbare produkter! For de som skulle ønske de var rockestjerner har vi oppblåsbare mikrofoner, gitarer og saxofoner! Du kan få flotte oppblåsbare drikkekjølere formet som palmer, skattekiste, fat og eget halloween design. Gøyale oppblåsbare nisser til jul og mye mer. Se alle våre morsomme varianter her!

per side
Viser 1 - 24 av 1164 produkter
Viser 1 - 24 av 1164 produkter