Informasjon

Nye produkter

Tilbehør til kostymer

Vi har alt tilbehøret til kostyme du trenger for å virkelig treffe Temafestens ånd! En lekker bart, classy smykker, løstenner- Her får du sikret deg å bli i 100% party modus. Sjekk ut vårt flotte utvalg!

Underkategorier

 • Belter-spenner og...

  Alle, selv den mest sæggete hiphopper trenger belte for å holde buksa oppe med stil! Her er belter, beltespenner og bukseseler for glamourfolket, Elvisfantasten, heavyrockeren, pimpen og hip hopsjefen og mange mange flere! Hold buksa der den skal være med kule belter, spenner og bukseseler!

 • Briller

  Se ting klart i større eller mindre grad med vårt store brilleutvalg! Vi har nissebriller, Bluesbrothersbriller, nerdebriller, Elvisbriller, selvlysendebriller, superstarbriller og mange flere morsomme briller! Se igjennom vårt brilleutvalg og bli solgt.

 • Glam

  Den som skal glitre og skinne bør finne alt en trenger av glam her inne! Bowlerhatter i gull og sølv, flosshatter av alle slag, blingsmykker, skinnende dressjakker, gullfrakk, og fjærboa, glamourparykker og superstarsolbriller sier show og glamour. Husk:dette er bare noe av vårt dedikerte glam utvalg så sjekk ut alt her på denne glamourfyllte siden!!

 • Hansker

  Michael Jackson eller Madonna, Butler eller classy lady, Vi har hansker for deg! Halloween hansker, dyrehansker, 80-tallsvanter i knalle neon farger, djevelhender eller cowboyhansker? Se hele utvalget kule hansker på siden her og bli inspirert til dine nye favoritt hansker nå!!

 • Sko og Støvletter

  Her er et kjempestort utvalg av sko og støvletter av flott utseende og kvalitet som komplimenterer våre antrekk og kostymer utmerket! Lange støvlettovertrekk, mange kule Abba style støvletter, discosko, platåsko, dominatrixstøvletter eller western cowgirlstøvletter, sjekk ut hele utvalget her!

 • Vinger

  Vi har et stort utvalg vinger til alle typer engler! Store hvite englevinger av flere slag, noe mindre hvite englevinger, røde englevinger og sorte englevinger! Vi har også sorte flaggermusvinger eller dragevinger og papegøyevinger kan vi kanskje få friste med til dyre elskere!

 • Neon & Selvlysende

  Lys opp til hverdag og fest med selvlysende tenner, neonfargede fingervanter eller selvlysende halsring og armbånd – Skinn sterkt!!

 • Tights

  Tett sitter dem og kommer i mange fine farger! Vi har tights i neonfarger, sort, gull, sølv og skinnende blanksort. Fremhev og sett farge på dine ben.

 • Underskjørt

  Underskjørt i neonfarger eller sort, flott til Disco eller show eller som utfyller under hovedkjole for mer volum!

 • Rock, Punk og biker

  Her er pigger, nagler og piercing for beinharde punks og heavyrockere! Skru volumet til 11 og rock vilt og hemningsløst!!

 • Skjegg & bart

  Som alle vet: Det blir ikke futt og fart uten skjegg og bart!! Se vårt elleville utvalg nisseskjegg, nisseparykker, fete barter som; Mustasje, snurrebart, 70tallsbart, cowboybart, kinamannbart og mange flere! Er du mann for ditt skjegg( eller dame) så har vi fullskjegg, vikingskjegg, kinnskjegg og mye mye mer!

 • Smykker

  Pynt deg opp med smykker og komplimenter et antrekk eller kostyme eller lag et eget uttrykk! Vi har diverse kors, discokjeder, bling-bling smykker som halskjeder, dollarringer, dollarøreringer og gangstersmykke! Kjendissmykkesett, divahalskjede, hodeskallesmykker og dogtag for tøffinger har vi også!

 • Strømper og stay-ups

  Her er strømper og stay-ups som komplimenterer alle lårkorte antrekk og kostymer! Nettingstrømpebukser, hvite og sorte stay-ups, neonfargede strømper, tyrolersokker, neonfargede strømpebukser og stripete strømpebukser pluss sexy stay-ups for sykepleierkostyme, Vi har dem og flere til!

 • Ører & Neser

  Ører og nese har vi alle, men kanskje du ønsker deg MER ører og nese? Da kan vi hjelpe deg for her får du: Grisenese, kjempestore ører, muse og katteører, klovneneser, andenebb og hundesnute, orkører og masse mye mer!

 • Våpen

  Her har vi våpen som passer i mange sjangere! Kårder, tryllestaver, lyssverd, pil og bue sett, treklubbe, sverd, tomahawk og et stort utvalg pistoler og skytevåpen. Cowboyer, indianere, politi, skurker og gangstere, riddere og trollmenn kan få sitt favoritt våpen her!

 • Tenner

  Sjarmen sitter i smilet! Vi har vampyr tenner, billybob tenner( Hillybilly! ), gulltann, varulv tenner og megastore fortenner. Gjør et uforglemmelig inntrykk og skaff deg nye tenner i dag!

 • Supporter effekter

  Gjør deg bemerket på tribunen, på 17 mai eller andre events! Her er fløyter av mange slag, klicker, håndklapper, Norskeflagg, gasshorn pluss tromme, horn og trompet som lager lyd og leven. Støtt din favorittatlet, ditt favorittlag og feire nasjonens fødselsdag!!

 • Annet tilbehør til...

  Her har vi samlet litt tilbehør som spriter opp allerede flotte antrekk og kostymer! Pom pom`s for chearleaderen, fjong parasoll paraply for den stilfulle dame, Rambo muskler til den råtøffe eller fjærkost til hushjelpen. Dette og mer til ordner vi til kostymet ditt her!!

per side
Viser 1 - 24 av 512 produkter
Viser 1 - 24 av 512 produkter