Informasjon

Nye produkter

Tilbud

Utdrikningslag

Har du blitt utvalgt til å være forlover og skal arrangere utdrikkingslag? Hos oss får du kostymer og passende tilbehør! Kle ut den vordende brudgom i et festlig pølsebrød, pizza, eller ølflaskekostyme. Bruden kan få et T-skjorte med miniskjørt utdrikkingslagkostyme, pynt henne med flosshatt med brudeslør og Bride to be strømpebånd. Vi har festl...

Har du blitt utvalgt til å være forlover og skal arrangere utdrikkingslag? Hos oss får du kostymer og passende tilbehør! Kle ut den vordende brudgom i et festlig pølsebrød, pizza, eller ølflaskekostyme. Bruden kan få et T-skjorte med miniskjørt utdrikkingslagkostyme, pynt henne med flosshatt med brudeslør og Bride to be strømpebånd. Vi har festlig tilbehør som håndjern med pels, ølhjelm og dyrehatter. Ha ett fantastisk morsomt lag som alle vil huske!

Mer

Underkategorier

  • Kostymer utdrikningslag

    Her har vi masse gøyale kostymer til utdrikningslag som bl.a, Pølse i brød, Pizza, Studmeister og ikke å forglemme den kjempemorsomme bride to be kjolen til henne - bare for å nevne noen!! Så ta en titt gjennom gjennom våre kostymer for ett vellykket utdrikningslag - lykke til!

  • Tilbehør til...

    Her har vi plukket litt moro til den vordende! Morsomme shotglass med kjede, sexy håndjern, bride to be flosshatt og bride to be missebånd. En tøff ølhatt passer til hodet eller kanskje en vær eller elefant hatt? Se i utvalget vårt her og få sprelske ideer!!

per side
Viser 1 - 24 av 144 produkter
Viser 1 - 24 av 144 produkter