Informasjon

Nye produkter

Vikingfest

Føler du hverdagens trivialiteter tynge, føler du vikingblodet bruse uten å få utløp? Kanskje du trenger en vikingfest eller ett Blot (vikingparty!!) som de gjorde det på Tor og Odins tid! Vi har viking kostymer til utkledning til han og henne så beintøffe at de skjelver i Valhall! Vikinghjelmer med horn, gamle sverd, fletteparykk og vikingbart ...

Føler du hverdagens trivialiteter tynge, føler du vikingblodet bruse uten å få utløp? Kanskje du trenger en vikingfest eller ett Blot (vikingparty!!) som de gjorde det på Tor og Odins tid! Vi har viking kostymer til utkledning til han og henne så beintøffe at de skjelver i Valhall! Vikinghjelmer med horn, gamle sverd, fletteparykk og vikingbart må også med. Til slutt: Se vårt vanvittige oppblåsbare Obelixkostyme!

Mer

Underkategorier

  • Viking kostymer

    For den som skal til Valhall gjelder det å være presentabel i tøyet! Vi har de flotteste vikingkostymer til både henne og han som tenkes kan så ingen grunn til å drøye, sjekk utvalget for viking Frøya og Tor!!

  • Vikinghjelmer og tilbehør

    Alle barske vikinger må se våre tøffe vikinghjelmer, våre lange parykker med skjegg og ikke minst våre fantastisk utsmykkede sverd, rosinen i pølsa for ett hvert vellykket viking antrekk!

per side
Viser 1 - 24 av 39 produkter
Viser 1 - 24 av 39 produkter